Ξέσπασμα Παγώνη κατά Μητσοτακη και Πλεύρη…τους ανθρώπους στα νοσοκομεία δεν τους υπολογίζει κανείς. Νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» στα νοσοκομεία της Αθήνας Video.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» η προσέλευση ασθενών στην εφημερία, που ακόμα δεν έχει τελειώσει, τόσο μεγάλη που πήραν δανεικά ράντζα από το γειτονικό νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Ξέρετε τι σημαίνει να ξεμένεις όχι μόνο από κρεβάτια αλλά και από ράντζα και ακόμα να μην έχει τελειώσει η εφημερία; Είναι γεμάτες όλες οι κλινικές με ράντζα ακόμα και η οφθαλμολογική, είπε η Ματίνα Παγώνη δίνοντας την δραματική εικόνα στα νοσοκομεία της Αττικής και επισημαίνοντας ότι πλέον η Αθήνα έχει ξεπεράσει και τη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τα περιστατικά ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία είναι πάρα πολλά τόσο με κορωνοϊό όσο και με non covid ασθένειες.

Την ίδια ώρα, όπως είπε και ενώ τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το προσωπικό είναι το ίδιο, εξαντλημένο και χωρίς ενίσχυση αν και έχουν υπάρξει συνταξιοδοτήσεις.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

«Δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε όλους τους αρρώστους» είπε εμφατικά η Ματίνα Παγώνη.


Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ξεσπώντας το πρωί η κ. Ματίνα Παγώνη συμπλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά πως παίρνουν τις αποφάσεις το πρωί αφού πιουν τον καφέ τους (αυτοί που κάθονται στα γραφεία)… “τους υπουργούς εννοείται” διευκρινίζει ο δημοσιογράφος. 

Τους ανθρώπους και πως πέρασαν τη νύχτα στα νοσοκομεία δεν τους υπολογίζει κανείς. Επίσης είπε πως αυτές τις δύσκολες ώρες θα τους ήθελα όλους μαζί και εννοεί τον πολιτικό κόσμο, με μια σωστή συνεννόηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Όσο για την κατάσταση στα νοσοκομεία λέει «Δανειζόμαστε ράντζα από αλλα νοσοκομεία.Η Αθήνα ξεπέρασε τη Θεσσαλονίκη.Δεν υπάρχει προσωπικό»

«Αυτούς τους ανθρώπους (στα νοσοκομεία) δεν τους υπολογίζει κανείς.Όλα τα έχουν λυμένα.Όλοι κοιμούνται και το πρωί θα δώσουν και κάποιες οδηγίες,εγγράφως,αφου πιουν τον καφέ τους».