Υποψήφια του Ζαμπούκη σχολιάζει ως απλή πολίτης υπερασπιζόμενη την καμπάνια της ΤΙΕΔΑ

Αρνητικά ήταν κατά τη συντριπτική πλειοψήφια τους τα σχόλια που έκαναν πολίτες στην ανάρτηση του EvrosOnline αναφορικά με την τουριστική καμπάνια της ΤΙΕΔΑ ενώ η φωτιά έκαιγε ακόμη τον Έβρο. Δικαιολογημενη η οργή του κόσμου για την αναισθησία της δημοτικής αρχής και της δημοτικής επιχείρησης, η οποια σαν να μην έφτανε αυτό, διοργανώνει και «Γλέντι με την Γωγώ Τσαμπά» στις 9/9 για την ενίσχυση των πυρόπληκτων!!! Το συγκεκριμένο…γλέντι που βαφτίστηκε ως φιλανθρωπική εκδήλωση μάλιστα θα το πληρώσουμε 12.000 ευρώ! Πού ακούστηκε για μια φιλανθρωπική εκδήλωση να πρέπει να πληρώνει ο διοργανωτής τόσα λεφτά;;; 

Στο προηγούμενο  θέμα μας τώρα. Όσο κι αν δεν μπορούσαμε να πιστεψουμε στα μάτια μας, μεταξύ των εύλογων αρνητικών σχολίων για την καμπάνια της ΤΙΕΔΑ, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπήρχε κι ένα σχόλιο που μας κατηγορούσε ότι είμαστε εναντίον των ντόπιων επαγγελματιών και της προσπάθειας για ανάπτυξη!

Βεβαίως, το συγκεκριμένο σχόλιο, κατέστη απολύτως αναμενόμενο μόλις εντοπίσαμε την ιδιότητα της κυρίας… Πέρα από εκπαιδευτικός, βλέπετε, είναι και υποψήφια με τον Γιαννη Ζαμπούκη…Ετσι εξηγείται το τόσο…πάθος!

«Konstantina Karakiriou

Το άρθρο σας και οι επιδοκιμασίες αυτού μόνο ως βολή μπορουν να εκληφθούν κατά των επαγγελματιών εστίασης κσι τουριστικών καταλυμάτων, των εμπορικών καταστημάτων της πόλης και όλων όσων στηρίζονται οικονομικά από τους επισκέπτες της περιοχής μας. Ο Δήμος με γρήγορα αντανακλαστικά έσπευσε να στηρίξει όλους αυτούς τους επαγγελματίες, δίνοντας το μήνυμα της πίστης και της επανεκκίνησης μετά από την καταστροφική πυρκαγιά, το μήνυμα συμπαράστασης προς όλους όσους επλήγησαν μετά τις συνεχείς ακυρώσεις στα καταλύματα της περιοχής και των ζημιών που υπέστησαν επί τόσες ημέρες. Ποιος Εβρίτης δεν πονά για τις συνέπειες της πυρκαγιάς; Ποιος τολμά να αμφισβητήσει την ενσυναίσθηση και το σοκ έστω κι ενός ανθρώπου που ζει σε αυτήν την περιοχή; Είναι ώρα ανασυγκρότησης και διεκδικήσεων απέναντι στην Πολιτεία, ώστε ο Έβρος να επανακάμψει ως ασφαλής και ποιοτική επιλογή για τους επισκέπτες του, ανάμεσα φυσικά και σε όλες τις υπόλοιπες διεκδικήσεις για τις ζημιές σε όλα τα επίπεδα.

Δυστυχώς, η φθηνή αντιπολίτευση και τα κροκοδείλια δάκρυα μόνο ζημιά μπορούν να προξενήσουν στην περιοχή μας. Κάθε αμφισβήτηση της καμπάνιας αυτής, είναι αμφισβήτηση της προσπάθειας για ανάκαμψη».

Διαβάστε ακόμη  Ζητείται από την εταιρεία Κ.ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. οδηγός με δίπλωμα κατηγορίας Ε