Έτοιμος (;) για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Πέτροβιτς…

Μέσω μιας ανάρτησης σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγη ώρα ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, δηλώνει έτοιμος, μέσω μιας αινιγματικής φωτογραφίας  με φόντο τον Φάρο της πόλης στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά η φράση «Είμαστε έτοιμοι! Προχωράμε μαζί, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Ίσως αυτή η φωτογραφία σε συνδυασμό, με την ετοιμότητα στην οποία δηλώνει ότι βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Πέτροβιτς, δίνουν ένα στίγμα σχετικά με τις επόμενες  κινήσεις  του σε πολιτικό επίπεδο.

Παρόλο που οι προθέσεις του κ. Πέτροβιτς δεν αποσαφηνίζονται με ξεκάθαρο τρόπο, μέσω της ανάρτησης στην οποία προέβη, Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την έντονη φημολογία, των τελευταίων μηνών, που θέλει τον κ. Πέτροβιτς να διεκδικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης…

Διαβάστε ακόμη  2,5 (τουλάχιστον) χαμένα χρόνια για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Ωστόσο κανείς εξ ημών, δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για καμία υποψηφιότητα, όσο αυτή δεν κλειδώνει μέσω της κατάθεσης της στο πρωτοδικείο. 

Μέχρι εκείνη την στιγμή, κάθε υποψηφιότητα συζητάται σε επίπεδο φημολογίας, με το στοιχείο της βεβαιότητας να απουσιάζει από τις συζητήσεις.