Όταν προσέχεις τη διατροφή σου γιατί πρέπει να χάσεις κιλά βρίσκεις τρόπους να συνδυάζεις διάφορα με τέτοιο  τρόπο που να μην σε φορτώνουν με περιττές θερμίδες και κατά συνέπεια με κιλά. Φυσικά είναι και θέμα γούστου και τι μας αρέσει να τρώμε γενικά. Πάντρεψα τον τόννο με φασόλια και λάχανο…. Ταιριάζουν θα ρωτήσετε; Για τα δικά μου γευστικά κριτήρια ταιριάζουν μια χαρά!!!!!!! Και επί τη ευκαιρία επειδή βλέπω πολύ συχνά η λέξη τόννος να γράφεται λάθος να σημειώσω ότι η λέξη τόννος το ψάρι, γράφεται με δύο -ν- γιατί προέρχεται από την αρχική λέξη θύννος. Τόνος με ένα -ν- είναι η γνωστή σε όλους μονάδα μέτρησης βάρους.

Υλικά:

  • 1 κονσέρβα τόννος σε άλμη
  • 200γρ. άσπρα φασόλια νερόβραστα
  • 200γρ. λάχανο και καρότα τριμμένα
  • 4 φέτες μαρούλι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ξύδι και λεμόνι σύμφωνα με τη γεύση μας
  • αλάτι σύμφωνα με τη γεύση μας

 

Τι κάνουμε:

    1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και μοιράζουμε σε πιάτα αναλόγως!

 

Σύνολο θερμίδων σαλάτας 632

 

Συντάκτης: Τατιάνα Αρβανίτη

Το blog μαγειρικής της Τατιάνας