Αν υπήρχε βραβείο κλοπής θα το κέρδιζε. Αφέθηκε ελεύθερος και σε μερικές ώρες έκλεψε ξανά ο ληστής «φίρμα»

Σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες ξανά για τον ληστή φίρμα που για 7η φορά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας αφού μπήκε και έκλεψε χρήματα από σπίτι αστυνομικού.

Αφού κρατήθηκε για μερικές μέρες μέχρι να απολογηθεί, στις 23/11 την περασμένη Δευτέρα δηλαδή, απολογήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε πάλι ελεύθερος με εγγύηση. Στο μεταξύ του κατασχέθηκε ένα δίκυκλο ιδιοκτησίας του που χρησιμοποιούσε σε πολλές από τις ληστείες και κλοπές που είχε κάνει.

Λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος… ο 37χρονος έκλεψε ένα δίκυκλο μιας και είχε μείνει χωρίς τρόπο μετακίνησης….

Χτες 24/11 η αστυνομία τον συνέλαβε ξανά και σήμερα απολογείται και πάλι. Πρόκειται για την 8η (τουλάχιστον!) φορά που ο ίδιος άνθρωπος απασχολεί τις αρχές…. Όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης πρέπει πλέον να αντιμετωπιστεί διαφορετικά καθώς είναι φανερό ότι διαπράττει κλοπές ορμώμενος από κάποια μανία. Σε άλλη διάρρηξη που είχε κάνει πριν καιρό…άνοιξε ολόκληρο σπίτι…μπήκε και έκλεψε μια συσκευασία καπνού!

Διαβάστε ακόμη  100 δέντρα (ως τώρα) κομμένα για την…«Αστική αναζωογόνηση» της Αλεξανδρούπολης

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά ο ανακριτής θα διατάξει να δει κάποιος ειδικός τον δράστη…καθώς και ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια αλλά και είναι τουλάχιστον αστείο οι αστυνομικοί να καλούνται συνεχώς να πιάνουν τον ίδιο άνθρωπο ξανά και ξανά…