Αργούν αλλά θα φύγουν οι διοικητές των νοσοκομείων του Έβρου

Αργούν, αλλά θα φύγουν. Ο λόγος για τους διοικητές των νοσοκομείων του Έβρου. Στη νέα λίστα που δημοσιεύθηκε χθες με περίπου 40 ονόματα διοικητών και αναπληρωτών διοικητών από νοσοκομεία όλης της χώρας, οι οποίοι παύονται από τα καθήκοντά τους, απουσιάζουν τα ονόματα του  κ. Λαζόπουλου από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και της κας Κακαλή από το νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι κυβερνητικές πηγές μας αναφέρουν πως θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνση και των δύο.

Μετά την παύση των διοικητών και των αναπληρωτών, θα οριστούν ως υπηρεσιακοί διοικητές οι διευθυντές των ιατρικών υπηρεσιών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από όσους ενδιαφέρονται για τις θέσεις, προκειμένου να γίνουν οι αξιολογήσεις και τελικά, οι τοποθετήσεις των νέων διοικήσεων.

Διαβάστε ακόμη  100 δέντρα (ως τώρα) κομμένα για την…«Αστική αναζωογόνηση» της Αλεξανδρούπολης

Δείτε ακόμα από τη σελίδα μας στο Facebook

Καμία ντροπή…παρά τις δημοσιεύσεις για τα παράνομα παρκαρίσματα των δημοτικών οχημάτων…συνεχίζουν να τα αφήνουν όπου θέλουν την ώρα που οι κλήσεις πέφτουν βροχή για του δημότες…http://bit.ly/1YijxqC

Posted by alexpoli.gr Alexandroupolis on Tuesday, 15 December 2015