Εμφανίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στην Ελλάδα διαπράττεται κοινωνική γενοκτονία

Συνέντευξη στο Euronews παραχώρησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία δεν βρίσκεται πλέον στην καθημερινότητα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Αναφέρουμε παρακάτω τα βασικά σημεία των απαντήσεων της

Καταγγέλλει ότι τα μνημόνια υπήρξαν «βοήθεια διάσωσης» μόνο των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών, κατόχων ελληνικών ομολόγων, αλλά εξολόθρευσης του ελληνικού λαού, με επιτεινόμενη ανεργία, δυστυχία και περιθωριοποίηση- μια κοινωνική γενοκτονία.

– Ότι το χρέος, προϊόν δεκαετιών αμαρτωλών συναλλαγών με ξένες διεφθαρμένες κυβερνήσεις και διεθνείς εταιρείες και επισωρευμένων επιτοκίων, έχει πολλές φορές πληρωθεί, είναι παράνομο, ανήθικο και μη βιώσιμο, όπως το ήξερε το ΔΝΤ εξ αρχής και το πιστοποίησε η Επιτροπή της Αλήθειας, με έκθεσή της. Δυστυχώς η κυβέρνηση (στις …διαπραγματεύσεις της) δεν χρησιμοποίησε ούτε την έκθεση, ούτε την Επιτροπή ούτε τα στοιχεία που αυτή αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμη  100 δέντρα (ως τώρα) κομμένα για την…«Αστική αναζωογόνηση» της Αλεξανδρούπολης

– Ότι το να λέγεται ότι η τριετία του Μνημονίου Τσίπρα είναι η τελευταία ευκαιρία ανόρθωσης και παραμονής στην ευρωπαϊκή οικογένεια είναι σαν μια οικογένεια να ακρωτηριάζει τα παιδιά της και να τους λέγει πως είναι η τελευταία τους ευκαιρία, αν επιζήσουν της αιμορραγίας, να μείνουν στην οικογένεια.