Μεϊμαράκη στηρίζει ο Δημοσχάκης

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αν. Δημοσχάκης επιβεβαίωσε την δήλωσή του ότι θα ψηφίσει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρου στον Δημήτρη Κολιό, σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ MAXIMUM 93.6.

Τα βασικά σημεία των δηλώσεών του στην συνέντευξη εμπεριέχονται στην παρακάτω επίσημη δήλωσή του:

«Φτάνουμε στο τέλος μιας δημιουργικής προεκλογικής μάχης. Μιας μάχης, η οποία παρ’ όλη την ένταση που αρμόζει σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αποτέλεσε ευκαιρία να ακουστούν όλες οι φωνές μέσα στο κόμμα, διατρανώνοντας την πίστη μας στα ιδεώδη της Δημοκρατίας.

Και οι τέσσερις άξιοι συνυποψήφιοι πιστεύω ακράδαντα πως την επόμενη μέρα θα εγγυηθούν την συνέχεια και την συνοχή της παράταξης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και οι τέσσερεις, επίσης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου να έρθουν στον Έβρο, να ακούσουν και να ακουστούν από τους Εβρίτες, τους φύλακες των συνόρων μας.

Υποσχέθηκα πως μέσα στην προεκλογική περίοδο θα δράσω ως στρατιώτης της παράταξης, υπηρετώντας τον κόσμο του Έβρου. Και έχω την πεποίθηση πως έπραξα ορθά. Όμως, τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, είναι χρέος μου να μιλήσω και για την προσωπική μου επιλογή. Μια επιλογή για τον καλύτερο μεταξύ ίσων, η οποία αφορά όχι μόνο τον επόμενο Πρόεδρο της Ν.Δ., αλλά και τον επόμενο ενδεχομένως ,Πρωθυπουργό της χώρας.

Βασίστηκα σε τρία σημαντικά ερωτήματα για την επιλογή μου αυτή:

  • Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης;
  •  Ποιος έχει υπηρετήσει την παράταξη στο μέγιστο των δυνατοτήτων του;
  • Ποιος έχει την πολιτική και επιχειρησιακή εμπειρία να αντιμετωπίσει το μέγιστο αυτήν την στιγμή πρόβλημα της πατρίδας μας, το προσφυγικό πολέμου που δυστυχώς ταυτίστηκε με το μεταναστευτικό!

Στα παραπάνω ερωτήματα απάντηση βρήκα στο πρόσωπο του τωρινού Προέδρου της παράταξης, του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Ένα στέλεχος με τεράστια εμπειρία, σε πληθώρα πολιτικών και κομματικών θέσεων, συμπεριλαμβανομένου του νευραλγικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τον οποίον εμπιστεύτηκε και ο απερχόμενος Πρόεδρος για να οδηγήσει την παράταξη στις ασταθείς εκλογές του Σεπτεμβρίου με την Κεντροδεξιά Παράταξη ενωμένη και ισχυρή. Επίσης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης περιλαμβάνει έντονα τον Έβρο και την Θράκη στις προτεραιότητές του.

Ψηφίζω την Κυριακή για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα για την παράταξή μας, τις ιδέες μας και την Ελλάδα. Καλώ όλους του πολιτικά ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία.»

Την συνέντευξη μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Διαβάστε ακόμη  Την εύκολη λύση της ιδιωτικοποίησης κι άλλων δημόσιων ΚΤΕΟ σκέφτεται ο Τοψίδης