Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα για τον μεταμφιεσμένο υπουργό…

Προσπάθεια διάψευσης των ματιών αρκετών αγροτών καταβάλουν σήμερα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα ότι οι πληροφορίες πως έντυσαν αστυνομικό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου για να τον φυγαδεύσουν από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, είναι ανακριβής.

Με τακτικές σοβιετικής προπαγάνδας προσπαθούν να χαρακτηρίσουν τα μέσα που μετέφεραν τις πληροφορίες ως διαπλεκόμενα χωρίς να απαντούν γιατί τόσοι αγρότες λένε ότι είδαν τον μασκαρεμένο υπουργό…με τα μάτια τους.

Αυτό που προφανώς επιθυμούν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να μας απαξιώσουν και να μας φιμώσουν γιατί αισθάνονται άβολα και δεν μπορούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα… όπως για παράδειγμα τα ΜΑΤ…και τον αυγοπόλεμο. Και πως να τα μαζέψουν όταν είναι οι ίδιοι που επιδίδονταν σε τέτοιες ενέργειες πριν γίνουν κυβέρνηση…;
Από την πλευρά μας επικοινωνήσαμε σήμερα με αγρότες που επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις πληροφορίες που λάβαμε χθες. Έχουν δημοσιεύσει επώνυμα στα προφίλ τους στο facebook, το περιστατικό, όχι από εμάς αλλά ΠΡΙΝ το δημοσιεύσουμε εμείς.

“Φυσικά και συνέβη το περιστατικό. Όσοι ήμασταν κοντά τον είδαμε να πλησιάζει στην έξοδο ντυμένος αστυνομικός και τον πήραμε με τα αυγά. Δυστυχώς έπρεπε να βγάλουμε τα κινητά να πάρουμε φωτογραφία για να δούμε τι θα διέψευδαν σήμερα αλλά πάνω στην αναστάτωση δε το σκεφτήκαμε” σχολιάζει αγρότης που βρέθηκε χθες στην Κομοτηνή.

Άλλος αγρότης περιγράφει “ήμουν στη φωτιά που είχαμε ανάψει μερικές δεκάδες μέτρα από την είσοδο του κτηρίου. Ξαφνικά είδαμε κινητοποίηση μπροστά στην είσοδο και ακούσαμε φωνές. Έτρεξα προς την είσοδο και μου είπαν οι υπόλοιποι ότι προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω ντυμένο αστυνομικό αλλά μόλις κατάλαβαν ότι το πήραμε χαμπάρι, τον μάζεψαν πάλι μέσα”.

Τα παραπάνω είναι μερικά από αυτά που μας έχουν μεταφέρει αγρότες που βρέθηκαν χθες στην Κομοτηνή αλλά προφανώς για κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ δε θα έπρεπε να τα γράψουμε γιατί δεν τους αρέσουν. Άλλωστε πόση αξιοπιστία να έχει ένας αγρότης για να μιλάει κιόλας; Δεν έχει την φερεγγυότητα που έχει ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ότι υποσχέθηκε….το έκανε πραγματικότητα….

Newsroom Alexpoli.gr