Ρεσιτάλ πιάνου του Αθηναίου πιανίστα Γιάννη Πουλάκη

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου του διακεκριμένου νεαρού Αθηναίου πιανίστα Γιάννη Πουλάκη το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη).

 Ο Γιάννης Πουλάκης γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Έλαβε το δίπλωμα πιάνου το 2010 με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο από το Ωδείο της Μουσικής Εταιρείας Αθηνών. Επίσης το 2014 πήρε το δίπλωμα της σύνθεσης με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α΄ Βραβείο στην τάξη του Μαέστρου, κ.Γιάννη Ιωαννίδη. Σπουδάζει στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ (έργα Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Liszt, Schumann, Ravel, Debussy) σε Αθήνα (αίθουσα «Παρνασσός», Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, Νέο Μουσείο Ακρόπολης), Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Αργοστόλι, Λαμία, Καλαμάτα, Ρέθυμνο, Ναύπλιο.

Στο ρεσιτάλ του προσεχούς Σαββάτου θα ερμηνεύσει τις τέσσερεις μπαλάντες του Chopin. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.