Την Τετάρτη ανοίγει το νέο Περιφερειακό Ιατρείο των Φερών

Σε διαδικασία μετακόμισης από το παλίο στο νέο Περιφερειακό Ιατρείο Φερών βρίσκονται το προσωπικό και ο δήμος, παρόντος του αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει φτάσει και τοποθετείται στους νέους, άνετους χώρους των ιατρείων, που θα αποτελέσουν σημείο εξυπηρέτησης και ανακούφισης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής των Φερών.

Σύμφωνα με τον κ. Γκότση, αύριο αναμένεται να γίνει η σύνδεση του τηλεφωνικού κέντρου και του διαδικτύου, ενώ θα ολοκληρωθεί η μεταφορά από το παλιό κτίριο στο νέο, ώστε την Τετάρτη, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσει η λειτουργία του νέου Περιφερειακού Ιατρείου των Φερών, λίγο πριν εκπνεύσει το 2015.

Διαβάστε ακόμη  Την εύκολη λύση της ιδιωτικοποίησης κι άλλων δημόσιων ΚΤΕΟ σκέφτεται ο Τοψίδης

Φυσικά, με τις νέες υποδομές απαιτείται και νέο προσωπικό, όπως για παράδειγμα για το μικροβιολογικό εργαστήριο που δεν υπήρχε πριν και που θα χρειαστεί μικροβιολόγος, όπως και άλλες ειδικότητες, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό. Στόχος είναι η σταδιακή κάλυψη όλων των αναγκών, σε συνεργασία και με το ΠΓΝΑ.