23 εργαζόμενοι απολύθηκαν από επιχείρηση εστίασης στην Αλεξανδρούπολη, μάλιστα μια εξ’ αυτών έγκυος

Μερικές μόνο μέρες, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, 23 εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς εργασία και χωρίς χρήματα στην τσέπη τους, αφού απολύθηκαν από επιχείρηση εστίασης που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Αλεξανδρούπολης, όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του σωματείου τουριστικών επαγγελμάτων αναφέρει:

«Στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες επιχείρηση εστίασης που βρίσκεται εντός του πάρκου προσκόπων απέλυσε μαζικά και απροειδοποίητα μέσα σε μικρό διάστημα 23 εργαζόμενους. Μια εξ αυτών είναι έγκυος. Παραμονές Χριστουγέννων οι συνάδελφοί μας έμειναν άνεργοι και χωρίς ευρώ στην τσέπη καθώς τους οφείλουν τους μισθούς δύο μηνών όπως και το επίδομα άδειας. «Η απληρωσιά και η ασυδοσία δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες. Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους μας καθώς και των επιδομάτων και δώρων που δικαιούνται»

Πολλαπλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που η συγκεκριμένη επιχείρηση κλείνει για ένα διάστημα και ανοίγει έπειτα από καιρό απροειδοποίητα, έχοντας αφήσει ενεούς τους εργαζόμενους καθώς και τις οικογένειες τους.

Διαβάστε ακόμη  Το παρασκήνιο πίσω από το "λουκέτο" της Olympus Bank

Ενώ τονίζεται στην ανακοίνωση του σωματείου ό,τι η κατάσταση αυτή θα πρέπει να προβληματίζει την δημοτική αρχή της πόλης, που εκμισθώνει τον χώρο.