Με 185 ψήφους ξανά γραμματέας στη Βουλή η Νατάσα Γκαρά

Έγινε χθες 1η Οκτωβρίου, η πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου, κατά την οποία εξελέγησαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς του Σώματος, με ονομαστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.

Με 185 ψήφους και 7 «παρών»,  επανεξελέγη γραμματέας στη Βουλή, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ,  Νατάσα Γκαρά, η οποία θα συνεχίσει να  εκτελεί τα καθήκοντα της ως Γραμματέας της Βουλής. Σύμφωνα με τον κανονισμό οι Γραμματείς επικουρούν τον Πρόεδρο στις συνεδριάσεις της Βουλής ή σε άλλες αρμοδιότητες που τους αναθέτει με αποφάσεις του.

Διαβάστε ακόμη  100 δέντρα (ως τώρα) κομμένα για την…«Αστική αναζωογόνηση» της Αλεξανδρούπολης

Ακόμη, για το αξίωμα των Γραμματέων εξελέγησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, Ιωάννης Σαρακιώτης και Γεώργιος Ψυχογιός, καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, και από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ η κα. Χαρά Κεφαλίδου.

Για το αξίωμα του Κοσμήτορα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν ο κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου και ο κ. Γεώργιος Πάντζας και από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα ο κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος.