Διανομή τροφίμων από την «Αποστολή» σε 550 οικογένειες της Θράκης

«Δέματα αγάπης» σε 550 οικογένειες της Θράκης θα μοιράσει ενόψει Πάσχα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», σε συνεργασία με τις μητροπόλεις της Θράκης και με την αρωγή της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης». Εξάλλου, μέχρι το τέλος του 2018, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» μοίρασε πάνω από μισό εκατομμύριο «δέματα αγάπης», με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη καταπολέμηση της κρίσης και των συνεπειών της.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης, κ.κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ.κ. Άνθιμος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, κ. κ. Δαμασκηνός, ευχαρίστησαν από καρδιάς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, που για ακόμη μια φορά βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, ενώ τόνισαν ιδιαίτερα την σημαντική και συνεχή προσφορά της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και των supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» στις ακριτικές περιοχές.

Διαβάστε ακόμη  Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης έναντι 1,3 εκατομμυρίων ευρώ το κτίριο της ΤτΕ

«Εδώ στη δυτική Θράκη συνεχίζουμε τις διανομές τροφίμων και εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, όλα τα κλιμάκια και οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ανακουφίσουμε εκείνους που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ», λέει ο γενικός διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.