Συνελήφθη διακινητής με 3 μη νόμιμους μετανάστες στο χωριό των Φερών.

Συνελήφθη χθες (18-7-2022) το πρωί, σε αγροτική οδό του Έβρου, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προωθεί παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Να τονιστεί ότι ο οδηγός του οχήματος προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Διαβάστε ακόμη  Με τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ συναντήθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου

Επιπλέον ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή στις (7-7-2022) σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Φωτογραφία: e-evros.gr