Γνώμη μου

Παρακολουθούν την ίδια την δημοκρατία. Μια δημοκρατία που μάτωσε για να εγκατασταθεί στην πολύπαθη αυτή χώρα.

Όχι, δεν είναι καθόλου απλό το θέμα. Διαφθορά και παρακμή ενός πολιτεύματος που το εκπροσωπεί ο κύριος Μητσοτάκης δημιουργώντας ένα καθεστώς πολιτικής ιδιωτικής πρωτοβουλίας με φαιδρά γεγονότα που θα ζήλευαν χώρες της κάτω Αφρικής ή της ιδιάζουσας μέσης ανατολής.

Από τη μια στιγμή στην άλλη το σκάνδαλο παρακολούθησης των κ.κ. Τέλλογλου και Κύρτσου με τον εισαγγελέα κύριο Ισίδωρο να προσπαθεί να αποτρέψει την έρευνα  επικαλούμενος διάφορες δικαιολογίες περί συμβουλών και μόνο προς το κλιμάκιο της Ελληνικής Αρχής για την Ασφάλεια των Επικοινωνιών και την Προστασία του Απορρήτου (ΑΔΑΕ) όταν αυτό  επισκέφθηκε στις 15 Δεκεμβρίου για να διενεργήσει έλεγχο μετά από αιτήματα που υπέβαλαν οι κ.κ. Κύρτσος και Τέλλογλου, οι οποίοι και ήθελαν να μάθουν αν παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες.

Εδώ λοιπόν ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου κύριος Ισίδωρος Ντογιάκος παρενέβη λέγοντας ότι η έρευνα είναι παράνομη , λέγοντας ότι είναι απλά η γνώμη του 

Διαβάστε ακόμη  Ελλάδα vs Βουλγαρία: Πού συμφέρει να ψωνίσουμε για το Πάσχα;

Δηλαδή, δύο Έλληνες Πολίτες της ελληνικής Δημοκρατίας που η  εξουσία της, αντί να απορρέει από τον ίδιο της τον λαό και να επιστρέφει πάλι σε αυτήν, βάσει του συντάγματος των Ελλήνων, ξαφνικά συναντά μπροστά της ένα καθεστώς των φυλών μιας Δημοκρατίας τύπου Ροδεσίας, κι ενώ θέλουν να δουν τελείως νόμιμα και να μάθουν οι συγκεκριμένοι Πολίτες, αν τους παρακολουθούσαν με την μέθοδο των υποκλοπών τα “τζίνια” αυτής της κυβέρνησης κι όμως, ο κύριος εισαγγελέας απεφάνθη ότι ο τρόπος αλλά και το δικαίωμα να γνωρίζει κάποιος αν τον παρακολουθούν είναι παράνομος. 

Στο περιεχόμενο ποιας εγκυκλοπαίδειας της λογικής ή ποιου τόμου του δικαιικού μας συστήματος άραγε ο κύριος εισαγγελέας έκρινε το μοναδικό και κεκτημένο δικαίωμα της ελευθερίας του ατόμου που απορρέει εκ του νόμου και του συντάγματος, ως μη ασφαλές ;; 

Οπωσδήποτε βλέπουμε και νέα παραίτηση !! 

Και μάλιστα αρκετά σύντομα!!