Πλειστηριασμοί: Ανακοίνωση – ντροπή από την κυβέρνηση – Κοροϊδεύει 700.000 δανειολήπτες

Σε πανικό το Μαξίμου από την καθολική αντίδραση – Επιστράτευσε fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια ανακοίνωση μνημείο ντροπής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του υπουργείου Οικονομικών, κοροϊδεύει 700.000 δανειολήπτες που μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου βρίσκονται αντιμέτωποι με το απόλυτο αδιέξοδο να βγει στο σφυρί η πρώτη κατοικία τους.

Παράλληλα, κατά την πάγια τακτική της επιστρατεύει fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να υποστηρίξει ότι ακόμα και γι΄αυτό την ευθύνη έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση δια του υπουργείου Οικονομικών σε μια ανακοίνωση 438 λέξεων, όχι μόνο δεν ασκείκαμιά αυτοκριτική όχι μόνο δεν αφήνει ούτε υπονοούμενο για παρέμβαση αλλά αντίθετα και πάλι μόνο αυτοθαυμάζεται, υποτιμώντας και λοιδορώντας με αυτό τον τρόπο τους 700.000 δανειολήπτες.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Με πολλά μποφόρ και λίγες τοπικές βροχές η Μεγάλη Τρίτη – Η πρόγνωση μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

«Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η κυβέρνηση χειρίζεται με συνέπεια, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα τα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας», υποστηρίζει το υπουργείο Οικονομικών στην ανακοίνωσή του, τη στιγμή που με τον πτωχευτικό νόμο που ψήφισε, κατάργησε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας, ακόμα και για τους πλέον ευάλωτους δανειολήπτες. Τη στιγμή που ο εξωδικαστικός μηχανισμός έχει αποτύχει, καθώς δεν υποχρεώνει κανέναν πιστωτή να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Το σοκ στους πολίτες αλλά και η καθολική αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης απέναντι στην εμμονή της κυβέρνησης να μην αναλάβει πρωτοβουλία για να προστατεύσει τους ευάλωτους δανειολήπτες οδηγεί το Μαξίμου σε αισχρή προπαγάνδα με ψέματα και λάσπη κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πηγή: avgi.gr