«Έφυγε» από την ζωή ο διακεκριμένος και αγαπητός παιδίατρος Ξενοφών Ρηγόπουλος

Η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, θρηνεί ακόμη μία σημαντική απώλεια….

Ο Ξενοφών Ρηγόπουλος, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών, ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, γεμάτος ευγένεια και καλοσύνη, αλλά και με επιστημονική κατάρτιση και συγκρότηση, στοιχεία που βοήθησαν να μεγαλώσουν σωστά, γενιές και γενιές Αλεξανδρουπολιτών και τον έκαναν αγαπητό σε όλους όσους είχαν την τύχη και την τιμή να τον γνωρίσουν.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στους οικείους και στους συγγενείς του αξέχαστου αυτού ανθρώπου και εξαίρετου από κάθε άποψη ιατρού και συμπολίτη μας.

Ακολουθεί το μήνυμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, για την απώλεια ενός αξέχαστου επιστήμονα, ο οποίος υπηρέτησε την Ιατρική του ιδιότητα με τρόπο γνήσιο, όσο λίγοι….

Διαβάστε ακόμη  Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης έναντι 1,3 εκατομμυρίων ευρώ το κτίριο της ΤτΕ

«Με λύπη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του συμπατριώτη μας ,Ιατρού Ξενοφώντα Ρηγόπουλου ! Ο Ξενοφών Ρηγόπουλος ,επι σειρά ετών υπηρέτησε την Ιατρική επιστήμη με την ιδιότητα του Παιδιάτρου.

Γνήσιος Σαμοθρακίτης και ευγενής άνθρωπος!

Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ,αποτίνει φόρο τιμής ,σεβασμού και εκτίμησης στον αείμνηστο Ιατρό Ξ.Ρηγόπουλο!

Το νησί μας και ο ιατρικός κόσμος είναι φτωχότερος ,μετά την απώλεια του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η κηδεία του, θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στις 10:00 ώρα το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.