Ζούγκλα» το Πάρκο Προσκόπων… Λουλουδάκια σε κεντρικό και παραλία

Σε «ζούγκλα» έχει μετατραπεί το Πάρκο Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές. Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για έναν χώρο που επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες είναι εξοργιστική. Δεν είναι μόνο τα χόρτα που κοντεύουν να φτάσουν το ένα μέτρο. Είναι η γενικότερη κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει το πάρκο με σκουπίδια, πεταμένα διάφορα υλικά, λάσπες, πέτρες και άλλα επικίνδυνα σημεία για μικρούς και μεγάλους.

Την κατάσταση του πάρκου σχολιάζει με ανακοίνωσή της η παράταξη Λαμπάκη:

«ΠΑΡΚΟ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

Αγαπητέ Ηλία Διγενή,

έχετε αφήσει το Πάρκο Προσκόπων σε τέτοια κατάσταση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κατασκήνωση! Τι όχι; 2 μέτρα τα χορτάρια. Το αναψυκτήριο κλειστό εδώ και μήνες. Σας αφήσαμε έτοιμο έργο με χρηματοδότηση και πάλι μπλέξατε τα μπούτια σας. Το έργο προέβλεπε και νέο υπαίθριο θέατρο και σεις το απεντάξατε. Όλο δικαιολογίες. Δεν ήταν καλό, δεν μας άρεσε, δεν ήξερε ο Λαμπάκης και τα γνωστά. Λοιπόν! Κουρέψτε πρώτα εσείς αυτά που πρέπει και μετά ζητήστε από τον κόσμο το ίδιο.

Την ίδια στιγμή, σε ακόμη μία ανάρτηση που αποτελεί παντελή άρνηση της πραγματικότητας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιαννης Ναϊτίδης δηλώνει πανευτυχής για τα… λουλουδάκια που φυτεύτηκαν σε κεντρικό και παραλιακή… Τι ζούμε…;!

Διαβάστε ακόμη  Ελλάδα vs Βουλγαρία: Πού συμφέρει να ψωνίσουμε για το Πάσχα;

«Μνημείο» σκουριάς η παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Το πιο ομορφο σημειο της Αλεξανδρούπολης, η παραλιακή της και ιδιαίτερα η στροφή του Εγνατία παρουσιάζει μία εικόνα που προκαλεί δυσαρέσκεια και αρνητικά σχόλια σε κατοίκους και τουρίστες.

Η σκουριά που βλέπετε στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στην ομάδα του facebook «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης» είναι ενδεικτικές της κατάστασης.

Κατά τα άλλα, η Αλεξανδρούπολη είναι μία πόλη – υπόδειγμα για τον τουρίστα… Μία πόλη φιλική και πανέμορφη… Μία πόλη που όλα λειτουργούν ρολόι… Με μία δημοτική αρχή που αυτοθαυμάζεται για μικρές, αυτονόητες παρεμβάσεις τις οποίες παρουσιάζει ως μεγάλα επιτεύγματα και που κλείνει τα μάτια στα απλά και τα καθημερινά, σε αυτά που δυσφημούν την Αλεξανδρούπολη και κάνουν τη ζωή των πολιτών της ακόμη πιο δύσκολη…