Επιστρέφουν σταδιακά οι Τούρκοι τουρίστες στον Έβρο

Μετά το πρώτο σοκ από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και την ραγδαία πτώση στις κρατήσεις από Τούρκους στην περιοχή μας, φαίνεται πως η εικόνα έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα που συγκλόνισαν την Τουρκία, η ροή των Τούρκων επισκεπτών σταδιακά επανέρχεται. Η εικόνα είναι βελτιωμένη ανέφερε στο alexpoli.gr ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Χατζημιχαήλ. Τα μηνύματα πάντως είναι θετικά και από κάποιους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης με τους οποίους επικοινωνήσαμε οι οποίοι τονίζουν ότι ναι μεν δεν υπάρχει η αναμενόμενη κίνηση όμως τα πράγματα είναι καλύτερα από σε σύγκριση με τις πρώτες ημέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Διαβάστε ακόμη  Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Ανάλογη είναι και η εικόνα από τη Σαμοθράκη όπου τα γεγονότα στη γειτονική χώρα προκάλεσαν φόβους για μεγάλη πτώση στις αφίξεις Τούρκων. Αν και επίσης στο νησί η κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη, επαγγελματίες λένε ότι σταδιακά οι Τούρκοι εμφανίζονται στο νησί για διακοπές.