Τρίτη, 30 Απριλίου , 2024, 17:45:35
Αρχική ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, οι εκδηλώσεις...

Ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, οι εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως», που διοργανώνει ο δήμος Ορεστιάδας

Αρχίζουν το ερχόμενο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, οι εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως», που διοργανώνει ο δήμος Ορεστιάδας σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδος.

Η έναρξη θα γίνει με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, μετά τη φωταγώγηση θα περιλαμβάνει τα Ιπτάμενα Φαναράκια που και φέτος θα προμηθεύει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας, ενώ τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά η φιλαρμονική του δήμου και το συγκρότημα vanilla Swing.

Την ίδια ημέρα, από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα θα κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης η μπάντα των τυμπανιστών “Paranaue” (Παρανόι).

Διαβάστε ακόμη  Αριστεία ΝΔ και στο ΕΚΑΒ: Με ένα ασθενοφόρο η Θάσος, ούτε μία πρόσληψη στη Βόρεια Ελλάδα!

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στον χώρο της πλατείας θα λειτουργούν τα σπιτάκια του Αϊ Βασίλη, του Ρούντολφ, του Καρυοθραύστη, της Φρικαντέλας και του Μικρού Τυμπανιστή, το παραμυθόσπιτο και το ταχυδρομείο των Ξωτικών, καρουζέλ, τρενάκι και τεχνητό παγοδρόμιο. Το χωριό των Αγγέλων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.