Αληθινές Ιστορίες: Οι δυο φίλες, η έξαλλη ζωή και οι φήμες στην Αλεξανδρούπολη

Η Σοφία και η Ρίτα. Μια μακρόχρονη φιλία.  Και οι δυο νεαρές γυναίκες  είχαν μικρά παιδιά. Και οι δυο έκαναν συχνά παρέα λόγω των παιδιών. Οι συναντήσεις συχνά γίνονταν οικογενειακά, πότε στα σπίτια τους πότε έξω ως ζευγάρια.

Σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε για πιο προσωπικά θέματα κυρίως σεξουαλικά. Κοινό τους στοιχειό η αποτυχία να ευχαριστηθούν το σεξ με τους συζύγους, αφού και οι δυο έλεγαν ότι είχαν βαρεθεί το «ίδιο και το ίδιο». Έτσι αποκάλυψε η μια στην άλλη τις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Οι δυο γυναίκες πλέον έλεγαν τα πάντα. Μέχρι που έβγαιναν μαζί οι δυο τους κάποια βράδια και έψαχναν για… ταίρι.

Κάποτε βρήκαν κάποιον μικρό και ελεύθερο και αποφάσισαν να πάνε και οι δυο μαζί του. Τους ήταν τόσο διασκεδαστικό που δεν δίσταζαν στον πρωινό καφέ μαζί με άλλες φίλες τους να μοιράζονται τα μυστικά τους και όλες τις λεπτομέρειες των «περιπετειών» τους. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και υπήρχαν πια αντιδράσεις για αυτή την φιλία τόσο από τους συζύγους όσο και από την πεθερά της μιας εκ των δύο γυναικών.

Όσο οι άνδρες τους κρατούσαν τα παιδιά για να βγαίνουν οι γυναίκες τους έξω, όσο αυτοί δούλευαν και γυρνούσαν περήφανοι σπίτι τους  για την οικογένεια τους,  οι δυο φίλες συναντούσαν για αρκετό καιρό  σε διάφορα μέρη ένα από τα τυχερά τους… έναν νεαρό μουσικό.

Τον ακλουθούσαν παντού.. Ακόμα και στον Άρδα πήγαν οικογενειακά με τους συζύγους και τα παιδιά τους. Όταν οι σύζυγοι και τα παιδιά κοιμήθηκαν, οι δυο γυναίκες έκαναν σεξ με τον νεαρό μουσικό…

Ένας μεγάλος κύκλος ανθρώπων τόσο του καλλιτεχνικού χώρου όσο και του περίγυρου των δυο γυναικών το είχε μάθει και τα κουτσομπολιά στην Αλεξανδρούπολη είχαν πάρει φωτιά.

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη ο ένας σύζυγος άρχισε να υποπτεύεται, ίσως φτάσανε και τα κουτσομπολιά στα αυτιά του… και ένα βράδυ τις παρακολούθησε.

Τα κορίτσια πήγαν στο μαγαζί που δούλευε ο νεαρός μουσικός με άλλες φίλες τους. Ο απατημένος σύζυγος περίμενε υπομονετικά κρυμμένος έξω από το μαγαζί. Όταν ο μουσικός σχόλασε οι δυο γυναίκες βγήκαν έξω μπήκαν στο αμάξι και τον περίμεναν. Όταν μπήκε ο νεαρός μέσα στο αμάξι ξεκίνησαν μια συνηθισμένη βόλτα προς την Μάκρη αλλά τελικά αυτή την φορά δεν θα ήταν τόσο συνηθισμένη.

Όταν σταμάτησαν σε κάποιο χωράφι ο απατημένος σύζυγος έκανε «ξαφνική έφοδο» και έγινε το έλα να δεις. Μόνο ο νεαρός μουσικός γλίτωσε το ξύλο γιατί άρχισε να τρέχει… και όπου φύγει φύγει…

Ο δεύτερος σύζυγος ενημερώθηκε άμεσα από τον πρώτο. Καμία δεν πήγε σπίτι της εκείνο το βραδύ. Υπήρξαν αμέτρητες απολογίες, βρισιές, απειλές και συγνώμες.

Σήμερα η μια έχει χωρίσει αλλά δεν σώζεται ακόμα από το στόμα της πεθεράς της που όπου βρεθεί λέει τα γεγονότα αυτά… Η άλλη κοπέλα συνεχίζει να ζει μαζί με τον άνδρα της, όμως μόνο τυπικά συμβιώνουν και φυσικά δεν της κρατά τα παιδιά για να βγει έξω…

“Εγώ η άλλη”