Αλλαγή σελίδας το ΣΚ για τους περισσότερους δήμους του Έβρου – Που και πότε οι τελετές ορκωμοσίας

Γυρίζουν σελίδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι Δήμοι του Έβρου, με τους 4 εξ αυτών να «αλλάζουν χέρια».

Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου αλλά και την Παρασκευή 30 Αυγούστου, οι νέοι δήμαρχοι, και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ορκίζονται!

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Tο Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30 θα γίνει η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 44 του Ν. 4555/2018 ορκωμοσία του νεοκλεγέντος Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, των τακτικών Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων των Κοινοτήτων και των Προέδρων Κοινοτήτων στο χώρο της παραλιακής οδού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έμπροσθεν του Νομαρχείου.

Διαβάστε ακόμη  Απευθείας οδική σύνδεση του Λιμένα Αλεξανδρούπολης με τη νέα Περιφερειακή Οδό

 Δήμος Ορεστιάδας

Την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής της Ορεστιάδας. Η τελετή θα γίνει στο δημοτικό Αμφιθέατρο.

Δήμος Σαμοθράκης

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Σαμοθράκης, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο “Νικόλαος Φαρδύς”, στις 12 το μεσημέρι.

Δήμος Σουφλίου

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Σουφλίου, έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωϊ , της Δευτέρας 26 Αυγούστου, στο δημαρχείο Σουφλίου.