ΑΝΑ.Σ.Α: Αν η Beyonce προσκαλούνταν στη Σαμοθράκη

Το νέο video clip της Beyonce που γυρίστηκε στο Λούβρο, γέννησε όπως φαίνεται ιδέες σε αυτοδιοικητικούς στην Ελλάδα. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης μέσω των κοινωνικών δικτύων προτείνει στους φορείς της Σαμοθράκης να απευθύνουν πρόσκληση στην διάσημη τραγουδίστρια να επισκεφθεί το νησί αφού η Νίκη της Σαμοθράκης, βρίσκεται σε πολλές σκηνές στο νέο video της τραγουδίστριας. Η ιδέα όμως δεν ήρθε μόνο από τον Έβρο καθώς η δημοτική αρχή της Μήλου με αφορμή την κινηματογράφηση του νέου video clip της Μπιγιονσέ και του JayΖ εντός του μουσείου του Λούβρου, με κύριους «πρωταγωνιστές», τις μοναδικές ελληνικές αρχαιότητες που φιλοξενούνται εκεί, απευθύνει δημόσια πρόσκληση στην Μπιγιονσέ να επισκεφτεί τη Μήλο για να δει από κοντά την «πατρίδα της Αφροδίτης», τη γη όπου εκείνη «γεννήθηκε», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Μιχαηλίδης σχετικά με την ιδέα για τη Σαμοθράκη, αναφέρει :

Θα μπορούσε ίσως αυτός ο τίτλος να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψουμε, να το τολμήσουμε και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να πετύχουμε κάτι, το οποίο θα συντελούσε στο να πετύχει παγκόσμια προβολή το νησί μας. Αφορμή για μια τέτοια προοπτική, αποτελεί η είδηση που κάνει εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την οποία η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το βίντεο με το νέο της άλμπουμ εμφανιζόμενη στοχευμένα μπροστά από το διάσημο γλυπτό της Νίκης της Σαμοθράκης, μέσα στο Μουσείο του Λούβρου! Σύσσωμα όλα τα μεγάλα ενημερωτικά μέσα και στην Ελλάδα, προέβαλαν ιδιαιτέρως αυτό το γεγονός ως ήταν αναμενόμενο.Οι θεσμικοί φορείς της Σαμοθράκης έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, με το να εκμεταλλευτούν την συγκυρία αυτή ακόμη και για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Μια επίσημη πρόσκληση προς την Αμερικανίδα τραγουδίστρια για να επισκεφθεί την Σαμοθράκη, θα αποτελέσει από μόνη της μια είδηση που θα προβάλει θετικά το νησί μας.Από την άλλη μπορεί να μην γίνονται κάθε ημέρα θαύματα στις μέρες μας, παρόλα αυτά συμβαίνουν, αρκεί κάποτε επιτέλους να το πιστέψουμε. «Συν Αθηνά… λοιπόν… και χείρα κίνει»

Στο μεταξύ πληροφορίες του alexpoli.gr αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν φορείς στην περιοχή μας που βλέπουν με θετική διάθεση την ιδέα…και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις!