Ανακοίνωση της ΔΑΠ για μη έκφραση της από δημοσίευμα μας και η απάντηση μας

Με μια ανακοίνωση σύντομη και λιτή η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ενημερώνει ότι δεν έδωσε πληροφορίες για το δημοσίευμα μας σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο γαλάζιο στρατόπεδο στην περιοχή και ότι δεν εκφράζεται από αυτό.

“Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αλεξανδρούπολης δηλώνουμε ότι το δημοσίευμα της 4ης Μαΐου 2017 στην ιστοσελίδα alexpoli.gr με τίτλο: «Έβρος: Με διαδικασίες… Ζιμπάμπουε και οι εκλογές ΟΝΝΕΔ στη ΝΔ…» δεν προέρχεται από εμάς και οπωσδήποτε δεν μας εκφράζει.”

Η απάντηση του alexpoli.gr

Κατανοούμε την ανακοίνωση σας και τη βλέπουμε με συμπάθεια καθώς δεδομένων των όσων μας μεταφέρουν μέλη της ΝΔ στην περιοχή κάποιοι αντί να ασχοληθούν με την ουσία του θέματος (τα όσα μεταφέρουν δηλαδή στελέχη της ΝΔ), ψάχνουν “τις διαρροές”. Είναι οι ίδιοι που συχνά πυκνά “δίνουν διαρροές” στα ΜΜΕ αλλά όταν το κάνουν άλλοι…ενοχλούνται.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε ότι ευτυχώς που δεν εκφράζεστε από το δημοσίευμα μας γιατί δουλειά των πολιτικών κομμάτων δεν είναι να εκφράζονται από δημοσιεύματα αλλά από τον ίδιο τον πολιτικό τους λόγο. Στις δημοκρατίες τουλάχιστον.

Θα απαντήσουμε επίσης σε όσους και όσες μας ζήτησαν το λόγο γιατί δεν ζητήσαμε επιβεβαίωση από αυτούς για όσα λένε μέλη…του ίδιου τους του κόμματος. Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε στην Τουρκία όπου είδηση είναι μόνο η επίσημη, αυτή του Ερντογάν. Για τέτοιου είδους επιβεβαιώσεις είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πρόθυμα μέσα.

Είμαστε στη διάθεση σας αν το επιθυμείτε να μας κάνετε παράδοση μαθημάτων ρεπορτάζ, εφόσον μας επιτρέψετε να σας κάνουμε μια ενημέρωση με τη σειρά μας για τα πραγματικά προβλήματα του Νομού.

Ευχαριστούμε.