Από Λήμνο και Ικαρία με αεροδιακομιδή στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης


Δυο περιστατικά αεροδιακομιδής προσγειώθηκαν   μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης από τα νησιά Λήμνο και Ικαρία, με τον συντονισμό του ΕΚΑΒ.

Στην πρώτη περίπτωση ένας 71 χρονος από την Λήμνο, μεταφέρθηκε με ανεύρυσμα αορτής κάτω άκρων  χειρουργήθηκε από το τμήμα Αγγειοχειρουργών του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και ήδη αναρρώνει  στη μονάδα του νοσοκομείου.

Στην δεύτερη περίπτωση ένα παιδάκι  15 μηνών από την Ικαρία μεταφέρθηκε  με εγκαύματα β’ βαθμού στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου όπου και αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς με ομαλή πορεία στην υγεία του.

Είναι πολλά τα περιστατικά που έρχονται με αεροδιακομιδή στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης   δηλώνει στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοικητής Ευάγγελος Ρούφος εκφράζοντας την έκπληξη του για το μακρινό περιστατικό της Ικαρίας, για να τονίσει πως η υψηλή  ποιότητα παροχής υπηρεσιών του νοσοκομείου αλλά και το γεγονός ότι καλύπτει όλες τις ειδικότητες μέχρι την Θεσσαλονίκη  το καθιστά στις πρώτες θέσεις προτίμησης αναμεσα στα περιφερειακά νοσοκομεία της χώρας προσφέροντας την πολυπόθητη ασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη  Στο πεδίο βολής Αετός θα πραγματοποιηθούν βολές και καταστροφή πυρομαχικών

Ertnews