Άρης Πορτοσάλτε / «Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το ξεστοκάρισμα του AstraZeneca – Τον δικαιώσε η κυβέρνηση» (video)


Αναστάτωση από το μπάχαλο με το εμβόλιο της AstraZeneca που έχει προκληθεί δεν έκανε μόνο το Άρη Πορτοσάλτε να παραδεχθεί ότι πρόκειται περι δικαίωσης του Αλέξη Τσίπρα αλλά έκανε και hashtag #ξεστοκάρισμα πρώτο τρεντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα – έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την εμβολιαστική πλατφόρμα για τις ηλικίες 30 -39 αλλά μόνο με το εμβόλιο της Astrazeneca αλλά και τη νέα σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών να μη χορηγείται το εμβόλιο στους κάτω των 60 ετών – επανέφεραν το «ξεστοκάρισμα» στο δημόσιο διάλογο.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 επέκρινε την κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της εμβολιαστικής επιχείρησης και για τις καθυστερήσεις.

Διαβάστε ακόμη  Με τιμές και συγκίνηση υποδέχθηκε η Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιακή Φλόγα

Η συνέντευξη είχε δοθεί μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την εμβολιαστική πλατφόρμα τις ηλικίες 30-39 αλλά μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca και ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά «Άνοιξε επιτέλους η πλατφόρμα για τους 30-39, έστω και για τα AstraZeneca για να ξεστοκάρουν» επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια.

Οι χρήστες του Twitter με αφορμή τα παραπάνω ανέδειξαν την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και σχολίασαν καυστικά το κυβερνητικό μπάχαλο.

Αυγή