Χάνει το σπίτι της άνεργη μητέρα δύο παιδιών: Τήν πετάνε στο δρόμο για χρέος 54.000 ευρώ!

«Δεν έχω να πληρώσω ούτε τη μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω;»

Σε απόγνωση είναι μία γυναίκα, διαζευγμένη και άνεργη, με δύο παιδιά, καθώς της κάνουν έξωση επειδή δεν μπορεί να καταβάλει τη δόση του δανείου της. Ζητά μία μικρή προθεσμία, γιατί δεν έχει πού να πάει με την οικογένειά της!

Δύο μέρες μετά τη βίαιη έξωση της Ιωάννας Κολοβού, άλλη μία αντίστοιχη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μία άνεργη χωρισμένη μητέρα 2 ανήλικων παιδιών έχει διορία λίγων ημερών για να φύγει από το σπίτι που αγόρασε με δάνειο, το οποίο αδυνατεί να εξοφλήσει λόγω οικονομικής αδυναμίας. «Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;», είπε με φωνή τρεμάμενη η άνεργη χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών. «Δεν ξέρω τι να κάνω. Με ενοχλούν καθημερινά. Είμαι άνεργη με δύο παιδιά και με πετάνε στον δρόμο» συμπλήρωσε με νόημα. «Το χρέος μου έχει ανέλθει σε 54.000 ευρώ. Δεν έχω να πληρώσω ούτε τη μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη  Την Κυριακή οι εκλογές του Γεωτεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας

Το ακίνητο είναι αξίας άνω των 130.000 ευρώ και για την αγορά του η γυναίκα χρησιμοποίησε τις οικονομίες της και πρόσθετα πήρε δάνειο 60.000 ευρώ. Όπως ανέφερε δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στην πληρωμή των δόσεων, καθώς έμεινε άνεργη και η οφειλή της προς την τράπεζα ανήλθε σε 54.000 ευρώ. Συνέχισε αναφέροντας ότι η τράπεζα πούλησε το «κόκκινο δάνειο» για το πολύ 5.000 ευρώ. Η δανειολήπτρια δεν έχει υπαχθεί στην κατηγορία των ευάλωτων δανειοληπτών και ότι το σπίτι έχει ήδη χαθεί. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι, ακόμη και αν συγκεντρωνόταν σήμερα το οφειλόμενο ποσό δεν θα μπορούσε να γίνει ανάκτηση του. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για το 2028.

Πηγή: newsbreak.gr