ΕΓΚΛΗΜΑ: 16.519 ασθενείς με κορωνοϊό πέθαναν εκτός ΜΕΘ (έγγραφο) 

Αν επιβεβαιωθεί ότι τα στοιχεία του εγγράφου του ΕΟΔΥ που ήρθε στη δημοσιότητα, είναι ακριβή, τότε μιλάμε πλέον για άνευ προηγουμένου εγκληματική διαχείριση της πανδημίας.

Έγγραφο του ΕΟΔΥ που ήρθε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτει πως περίπου 7 στους 10 ασθενείς που νοσηλεύθηκαν με κορωνοϊό, πέθαναν εκτός ΜΕΘ στη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε στην κατοχή του τη συγκεκριμένη ενημέρωση αλλά την απέκρυψε.

Αν τα στοιχεία που αναφέρει το έγγραφο είναι αληθή, τότε πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό, κοινωνικό και ηθικό θέμα, το οποίο θα πρέπει άμεσα να ερευνηθεί από τη δικαιοσύνη, καθώς έχει ήδη προηγηθεί και η έρευνα Τσιόδρα – Λύτρα.

Το έγγραφο που αναφέρει πως από τους συνολικά πάνω από 26.000 νεκρούς οι 16.519 πέθαναν εκτός ΜΕΘ, αποκάλυψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Το έγγραφο που έχει την υπογραφή του προέδρου του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη και έχει ως τίτλο: «Απάντηση σε επίκαιρη επερώτηση 06/03/15 – 11 -2021». Στο έγγραφο αναφέρεται συγκεκριμένα πως «συνολικά από την αρχή της πανδημίας έως και 01/03/22 έχουν χάσει τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ 16.519 (Εντός και εκτός νοσοκομείου)».

Το έγγραφο εντοπίστηκε, από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη  ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑ: Ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη του Έβρου

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πιο ΘΛΙΒΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για αυτά που έλεγα από τον ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2021, «πως οι εφτά ασθενείς στους δέκα πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ» ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!

Πιο μέγιστος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ του Υπουργού Πλεύρη ο οποιος προχθές στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την πανδημία,αράδιασε ένα σκασμό ψέμματα και περηφανευόταν για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της πανδημιας ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!

Με επίσημο έγγραφο του ΕΟΔΥ, το οποίο ειχε στα χέρια του ο Πλεύρης αλλά δεν το δημοσιοποίησε στη Βουλή (το οποίο όμως ως Τομέας Διαφάνειας βρήκαμε και δημοσιεύουμε σήμερα)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Από την αρχή της πανδημιας μέχρι 1/3/2022 ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ,16.519 ΑΣΘΕΝΕΙΣ(εντός ή εκτός νοσοκομειου.

2) Ο μέσος όρος αναμονής των διασωληνωμενων ασθενών για να ΒΡΟΥΝ ΚΛΙΝΗ ΜΕΘ ,ήταν 4,7 ΗΜΕΡΕΣ!!!!

Αυτή είναι η αποτύπωση της καταστροφικής διαχειρισης της πανδημιας από την κυβέρνηση Μητσοτακη,χιλιαδες από αυτούς θα είχαν σωθεί αν χρησιμοποιούνταν τα μονοκλωνικά αντισώματα από το Γενάρη Φλεβάρη του 2021 όπως φώναζα!

Για αυτήν την ΕΚΑΤΟΜΒΗ κάποιοι πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!!!

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Πηγή 2020mag.gr