Για Αμυρά και Υποφαντή η φωτιά στη Δαδιά καθάρισε το Δάσος

Η κ. Καλέση μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με ανάρτηση σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης προτρέπει πολίτες να παρακολουθήσουν «μαθήματα τέχνης και τεχνικής», του πως υποβαθμίζεται μια καταστροφή, από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Νίκο Υποφάντη, κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό το απόσπασμα από γνωστή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η κ. Καλέση σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υφυπουργού Περιβάλλοντος αναφορικά με την υποβάθμιση της καταστροφής καυτηρίασε θέματα όπως η ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα υπενθυμίζοντας πως σε πλήρη αναντιστοιχία με τα όσα ακούγονται από τα κυβερνητικά χείλη και τα ΜΜΕ, η 108 θέση της Ελλάδας αναφορικά με την Ελευθερία του Τύπου είναι εδώ και υπενθυμίζει σε όλους, πως το μόνο που δεν αποτελεί σίγουρα αυταπάτη και είναι πέρα για πέρα αληθινό είναι αυτή η ανελευθερία που υπάρχει στα ΜΜΕ.

Η κ. Καλέση υποστήριξε πως συνιστά υποβάθμιση της καταστροφής για το Δάσος της Δαδιάς οι δηλώσεις του κ. Αμυρά σύμφωνα με τις οποίες η πυρκαγιά της Δαδιάς πέρασε από μία συνολική έκταση 45.000 στρεμμάτων και από αυτά έκαψε περίπου την μισή έκταση ενώ στην υπόλοιπη όπου η φωτιά ήταν έρπουσα έκαψε τις πευκοβελόνες, τα πεσμένα ξερά χόρτα και τους θάμνους, καθαρίζοντας εκείνη την περιοχή εντός του δάσους Δαδιάς.

Διαβάστε ακόμη  Υπερδιπλασιασμό διοδίων θα φέρει η ενάντια στο δημόσιο συμφέρον ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού

Ο καθαρισμός του δάσους είναι κάτι που το ίδιο το κράτος όφειλε να έχει κάνει πριν έτσι ώστε να αποφευχθεί μια τόσο μεγάλη καταστροφή για το δάσος της Δαδιάς.

Ωστόσο ο κ. Αμυράς προέβη στην λεκτική υπερβολή να υποστηρίξει πως η φωτιά έκανε κάτι για το οποίο το ίδιο το κράτος και τα συναρμόδια υπουργεία έπρεπε να έχουν φροντίσει από πριν.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Καλέση:

Παρακολουθήστε μαθήματα τέχνης και τεχνικής, του πως υποβαθμίζεται μια καταστροφή, από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Νίκο Υποφάντη.

Σύμφωνα με τους προαναφερθέντες, η φωτιά πέρασε από μια έκταση 45.000 στρεμμάτων, έκαψε τα μισά , δηλαδή τα 22.000 στρέμματα και καθάρισε το υπόλοιπο δάσος από τα ξερά χόρτα τις πευκοβελόνες και τους θάμνους. Ακριβώς ! Ακριβώς!

Όπως ακριβώς γίνεται σε όλα τα θέματα που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία.

Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος είναι οφθαλμαπάτη, οι δυσκολίες της καθημερινότητας που πλέον περισσεύουν είναι αυταπάτη και γενικότερα, ότι νομίζετε ότι ζείτε , δεν υφίσταται. Μόνο όσα σας λένε τα κυβερνητικά χείλη και η ενημέρωση 108 είναι η μια και μοναδική αλήθεια. Ακριβώς!

Δείτε το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Αμυρά: