Ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γαλατούμος και η Αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Καραμήτσου ,πραγματοποιήσαν επίσκεψη , σήμερα 4 Ιουνίου 2021 , στο Δημοτικό σχολείο Λακώμματος Σαμοθράκης , ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή κυρίου Χρήστου Πόντικα .

Οι μαθητές και οι μαθήτριές του σχολείου ,γνώρισαν το νησί της Σαμοθράκης σε τρισδιάστατη αναπαράσταση, ζωγράφισαν τη Νίκη της Σαμοθράκης και εικόνες της φύσης κι έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με τη συνοδεία μουσικής σε ζευγάρια και όλοι μαζί, ενώ συζήτησαν για τους χώρους και τα κτίρια που θα ήθελαν να υπάρχουν στο χωριό τους από την ομάδα islands of hope .

Ταυτόχρονα στην εξωτερική όψη του σχολείου ,εκτελούνταν εργασίες αναβάθμισης με την τέχνη της ζωγραφικής από την εξαιρετική ομάδα του κυρίου Μητρουλάκη . Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος ,συγχαίρουν τόσο τους εκπαιδευτικούς ,τον διευθυντή ,αλλά και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε μέσο , για την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλλει να αλλάξουν την εικόνα του σχολείου ,αλλά και την ψυχολογία των παιδιών . Ευχόμαστε να μιμηθούν σύντομα και άλλα σχολεία το παράδειγμα τους .

Διαβάστε ακόμη  Παραγωγή Μύρτιλου στον Ίασμο από την “BLUEFARM”