Φοίβος Δεληβοριάς: Έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη (video) 

Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Φοίβου Δεληβοριά, με τίτλο «ΑΝΙΜΕ». Το άλμπουμ περιλαμβάνει δέκα τραγούδια που ήρθαν ανάμεσα ‘18 και ‘21, «με την ψυχή ταραγμένη, μειλίχια ή σε έκσταση» όπως σχολιάζει ο ίδιος στα social media. Ανάμεσα στα τραγούδια, υπάρχει και το κομμάτι, που έγραψε ο ίδιος για την Ελένη Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε από δύο άνδρες τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. 

«Το ΑΝΙΜΕ είναι εδώ. Ο 8ος δίσκος μου. 10 τραγούδια που ήρθαν ανάμεσα ‘18 και ‘21, με την ψυχή ταραγμένη, μειλίχια ή σε έκσταση. Ο έρωτας και το σκρολάρισμα, η κοινωνία και μια φάτσα στο προφίλ, η βία και το δόσιμο, ο πόλεμος των θρόνων και ένα μικρό παιδί είναι μερικά απ’τα παράθυρά του.

Διαβάστε ακόμη  Ξεκινά σήμερα η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Ο ήχος -ευτυχής συνύπαρξη της μπάντας μου και του ποιητή-παραγωγού Βασίλη Ντοκάκη- αιχμαλωτίστηκε στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ και σε ένα μικρό στουντιάκι πλάι στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, έχει δηλ. αρκετές ψυχές με το μέρος του. Ο τίτλος είναι αυτό που είναι -γράφεται στα ελληνικά και στα λατινικά με τα ίδια γράμματα και ακουμπάει με διάφορους τρόπους την εμψύχωση.

Πηγή Έθνος