Γ. Χανός: Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης θέλει να τα κάνει όλα μόνος του, θα φάει τα μούτρα του

Εδώ και ενάμιση μήνα περιμένουμε για να προχωρήσουν οι μελέτες για τις υπόλοιπες αποκαταστάσεις στη Σαμοθράκη δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της Άλφα Τηλεόρασης ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός. Οι όποιες παρεμβάσεις έγιναν τις πρώτες εβδομάδες είπε ο κ. Χανός και σημείωσε ότι από τότε υπάρχει μόνο αναμονή.

Σε ερώτηση της Κυριακής Μπασκάκη για τη δημοτική αρχή του νησιού ο κ. Χανός είπε ότι ο σημερινός Δήμαρχος προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του. “Του λέω για τελευταία φορά ότι θα φάει τα μούτρα του” συμπλήρωσε ο κ. Χανός. Αναφορικά με τις ευθύνες των προηγούμενων δημοτικών αρχών ο πρώην δήμαρχος ανέφερε ότι στην προηγούμενη δημοτική αρχή ο κ. Βίτσας ήταν για 2 χρόνια αντιδήμαρχος και θα έπρεπε να είχε υποψιαστεί μερικά πράγματα εφόσον υπήρχαν τέτοιες ευθύνες…

Η κατασκευή αεροδρομίου στη Σαμοθράκη για τον κ. Δήμαρχο μπορεί να είναι όνειρο θερινής νυκτός, για μένα είναι όνειρο όλου του χρόνου, τα όνειρα μερικές φορές παίρνουν και εκδίκηση, τόνισε ο κ. Χανός και κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι δεν έθεσε σημαντικά θέματα της Σαμοθράκης κατά τις πρόσφατες επισκέψεις των υπουργών στη περιοχή μας.

Διαβάστε ακόμη  «Προοπτική Πολιτών» η νέα παράταξη που προέκυψε μετά την απόσυρση του «Πόλη και Πολίτες»

Ο πρώην δήμαρχος Σαμοθράκης είπε ακόμη ότι δεν είναι η συγκοινωνία το θέμα που θα πρέπει να απασχολεί σε τέτοιο βαθμό το νησί “πολύ ασχολούμαστε με το θέμα αυτό και καμιά φορά κάνει και κακό” είπε. Κι άλλες φορές έχει αντιμετωπίσει το νησί τέτοια προβλήματα, άλλο το πολιτικό ενδιαφέρον κι άλλο να γίνεται σήριαλ, συμπλήρωσε.

“Το δικό μας θέμα είναι τα λιμάνια. Επιτέλους θα μας δώσουν τα λιμάνια να φύγουν από τον ΟΛΑ? Αυτό είναι καταστροφικό. Δεν κατηγορώ τον νυν πρόεδρο του ΟΛΑ που δρομολόγησε και 2 πράγματα αλλά αυτό πρέπει να γίνει.Εμείς μούγκα” είπε ο κ Χανός και ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Βίτσας αποδυνάμωσε τις δυνατότητες του Δήμου “είχαμε τεχνικές υπηρεσίες και τις αποδυνάμωσε”, τόνισε.

Ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης είπε ότι σκοπός του δεν είναι να προκαλεί αλλά να πει την αλήθεια. “Εγώ όπως νομίζω θα τα λέω όπως τα λέω χρόνια” κατέληξε.