Γ. Κουκουράβας: Δεν είχα δεχτεί κανένα παράπονο από την κ. Ιντζεπελίδου

Απάντηση στα όσα είπε χθες στον maximum fm 93,6 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Ιντζεπελίδου για παρεμβάσεις σε προβλήματα που ανέμενε να κάνει ο αντιδήμαρχος κ. Κουκουράβας και δε γίνονταν, έδωσε ο ίδιος, μιλώντας στον Δημήτρη Κολιό.

Ο κ. Κουκουράβας είπε ότι είχαν επικοινωνία με την κ. Ιντζεπελίδου για προβλήματα που έπρεπε να λυθούν και δεν είχε δεχτεί κάποιο παράπονο.

Για κάποιες παρεμβάσεις που δεν έγιναν όπως είπε η κ. Ιντζεπελίδου, ο Γιώργος Κουκουράβας ανέφερε ότι για παράδειγμα στο γυμνάσιο λύκειο Ανθειας, έγινε αυτοψία μηχανικών και δε διαπιστώθηκε επείγουσα επικινδυνότητα. “Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά εγώ στα χέρια μου δεν έχω κάποια έκθεση που να μου επιβεβαιώνει αυτό”.

Η κυρία Ιντζεπελίδου έκρινε ότι είναι επικίνδυνο, εγώ δεν έχω αυτό στα χέρια μου, συμπλήρωσε ο Αντιδήμαρχος. Υπήρχε κλίμα συνεργασίας αλλά η κ. Ιντζεπελίδου από τις παρατάξεις ήταν απούσα, απήχε, συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη  Αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Για την Κύπρου ο κ. Κουκουράβας είπε ότι έγιναν 5 διαβουλεύσεις. Η  κ. Ιντζεπελίδου “δεν πάτησε, αλλά τα ψήφισε. Δε το καταλαβαίνω αυτό, τώρα τα βρήκαμε όλα που φύγαμε; Κι αν είχαμε γίνει αντιδήμαρχοι θα ήταν όλα καλά;” συμπλήρωσε ο Γιώργος Κουκουράβας.

Αναφορικά με τις αλλαγές που έρχονται στην παραλιακή με κατασκευή ποδηλατόδρομου – η οποία ξεκινά σύντομα – αλλά και για τις πεζοδρομήσεις, ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι οι πολίτες θα χαρούν ένα όμορφο έργο. “Ας περιμένουμε να τελειώσει” είπε ενώ εξέφρασε και την αγανάκτησή του για όσα ακούγονται για την Κύπρου.