Το ΒΗΜΑ: Πέτροβιτς vs Μαρκόπουλος για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και το τι πρόκειται να κάνει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά το πρόσφατο δημοσίευμα που τον ήθελε υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ακολούθησε και δεύτερο στον Αθηναϊκό τύπο.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα στο Βήμα, αναφέρει ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να διεκδικήσουν την Περιφέρεια, ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Σύμφωνα με το Βήμα ο Χρήστος Μέτιος νυν Περιφερειάρχης, τον οποίο το δημοσίευμα χαρακτηρίζει “μητσοτακικό”, φέρεται να μη μπορεί να διεκδικήσει την Περιφέρεια.

Πάντως πρόσφατα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον maximum fm 93,6, ο κ. Πέτροβιτς ρωτήθηκε σχετικά με τα σχέδια του από τον Δημήτρη Κολιό και εν τέλει δεν απέκλεισε…κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Θα εξελιχθεί άραγε η εκλογική διαμάχη για την Περιφέρεια, σε διαμάχη….Έβρου – Καβάλας εντός της παράταξης του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη;

Διαβάστε ακόμη  Ο Λαλούσης χάλασε το αφήγημα της ΝΔ περί εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού από την Τουρκία