Το μένος και η εμπάθεια που έχει ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και νεοδημοκράτης ως το μεδούλι Γιώργος Κουκουράβας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά. Εξάλλου, ο ίδιος φροντίζει διαρκώς να μας τα υπενθυμίζει με αναρτήσεις και σχόλια στα social media, ακόμη και με παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στα ΜΜΕ, οι οποίες κάποιες φορές δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια.

Ο κύριος Κουκουράβας μοιάζει να έχει κάνει σκοπό της ζωής του να μην αφήνει τίποτα ασχολίαστο από όσα κάνει και λέει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κάθε μικρό και μεγάλο θέμα, εκτοξεύοντας ειρωνείες και κατηγορίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε βαθμό και ταχύτητα που θα ζήλευε μέχρι και ο Άδωνης Γεωργιάδης!

Πρόσφατο παράδειγμα το σχόλιο που έκανε σε live μετάδοση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη γράφοντας «κοσμοσυρροή», ειρωνευόμενος την -κατά τη δική του κρίση  μειωμένη- προσέλευση του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη  Με ++ το Θάρρος ++ της γνώμης!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ!!

Αυτό που προκαλεί απορία στην περίπτωση Κουκουράβα είναι η αιτία πίσω από αυτή την εμμονή. Αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, το κόμμα του δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μία νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει τις ίδιες πιθανότητες να ξαναπροκύψει με το να ακούσουμε τον κύριο Κουκουράβα να λέει πως δεν θέλει τους Αμερικάνους στην πόλη μας. (ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!)

Αν έδειχνε το ίδιο «πάθος» και για τα δημοτικά μας πράγματα και ασκούσε έστω και το 1/10 της κριτικής που ασκεί στο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοτική αρχή Ζαμπούκη, θα άφηνε μάλλον περισσότερο ικανοποιημένους τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι σίγουρα δεν τον εξέλεξαν για αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αν πάντως δεν τα καταφέρει στην τοπική πολιτική σκήνη, είναι σίγουρο ότι μία θέση διαδικτυακού τρολ στα υπόγεια του Μαξίμου γράφει πάνω της το όνομά του… Κρίμα τέτοιο «ταλέντο» να μένει αναξιοποίητο!