Σάλος έχει δημιουργηθεί με το απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε καφέ στην Καβάλα το πρωί του Σαββάτου (03/09), όταν εργαζόμενη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή άργησε να πάει σε 45χρονο και την παρέα του την παραγγελία τους.

Η εργαζόμενη μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε στην ΕΡΤ, εξηγώντας πως δεν έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο άλλη φορά. “Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να με ακουμπήσει ο οποιοσδήποτε” αναφέρει.

Παράλληλα, τόνισε πως της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η στάση της μητέρας του “νταή” που ενώ ο γιος της χειροδίκησε, αυτή με τον τρόπο της τον επιβράβευσε, ενώ όπως είπε, την έβριζε κιόλας.

Στη συνέχεια μάλιστα περιέγραψε πως η μητέρα του 45χρονου “αφήνιασε” όταν είδε το δικό της παιδί να βγαίνει έξω. “Τον τραβούσα για να μην του κάνει και κακό”.

“Μόνο αυτό δεν περίμενα να μου συμβεί” συνέχισε. “Αυτό που συμβούλευα μια ζωή στο παιδί μου ήταν ποτέ να μη σηκώσει χέρι σε άνθρωπο και δει σε γυναίκα. Αυτό είναι άνανδρο” είπε τέλος.

Το άγριο σκηνικό έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το απαράδεκτο περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ενώ φαίνεται πως ο άντρας δεν δίστασε να προβεί στην καταδικαστέα πράξη, ακόμα και υπό την παρουσία των αστυνομικών που βρίσκονταν στον χώρο.

Από το υλικό που δημοσιεύτηκε φαίνεται πως το κλίμα ήταν τεταμένο μεταξύ των δύο και κατά τη διάρκεια του λεκτικού διαπληκτισμού τους ο 45χρονος επιτέθηκε στην γυναίκα, χτυπώντας την στο πρόσωπο με εκείνη να απαντά με τον ίδιο τρόπο.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κατάστημα ως πελάτες αλλά και ο ιδιοκτήτης που ήταν φανερά εκνευρισμένος με όσους βρίσκονταν στον χώρο να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Και οι δύο πλευρές θα κινηθούν δικαστικά.