Κόντρες με μηχανάκια στην περιοχή του πάρκου Αλτιναλμάζη;

Μία περίεργη καταγγελία έγινε στη σελίδα «Φίλοι του Πάρκου Αλτιναλμάζη» στο facebook πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, μία κάτοικος της περιοχής έγραψε στις 6/5:

«Καλημέρα σε όλους, συγγνώμη για την κατάχρηση της ομάδας, αλλά το θέμα αφορά τη γειτονιά μας. Γνωρίζει κανείς από πού προέρχεται όλη αυτή η φασαρία κάθε τρεις και λίγο με μηχανάκια και εξατμίσεις που μας κράτα ξάγρυπνους και δε βρίσκουμε λύση? Γίνονται κόντρες στη γειτονιά μας ή ο θόρυβος προέρχεται από την Άβαντος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων».
Απαντώντας, ένα μέλος της ομάδας αναφέρει, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία: «Καλημέρα. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά 03:30-06:00 έγινε αυτή η δουλειά. Λέω θα τελειώσει η βενζίνη αλλά τίποτα. Την επόμενη φορά θα βγω να τους ψάξω». 
Απαντώντας, το μέλος που έκανε την ανάρτηση, τονίζει: «Εμείς τους ακούγαμε απ’ τις 22:00 μέχρι 6και,είχα την ίδια σκέψη, αλλά πρώτο μέλημα ήταν να προσπαθώ να κοιμίσω το μωρό απ’ τη φασαρία, πραγματικά αν τους βρείτε, ενημερώστε!!Συμβαίνει πολύ συχνά και απορώ τι θα κάνουμε το καλοκαίρι».
Στο τελευταίο σχόλιο, ένα άλλο μέλος αναρωτιέται: «Η αστυνομία? Απούσα?»

Αν όντως πρόκειται για κόντρες με μηχανάκια, πέρα από την όχληση στους περιοίκους, συνιστά κίνδυνο τόσο για τους συγκεκριμένους οδηγούς, όσο και για τους υπολοίπους και θα πρέπει άμεσα η Αστυνομία να προβεί σε περιπολίες.