Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ευγενία Σαμαρά, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεχώρισε για την ερμηνεία της ως Στέλλα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και λίγο προτού η Στέλλα μπει σε νέες περιπέτειες, η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στη Σαμοθράκη και θέλησε να δώσει μια γεύση παρθένας φύσης στους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από τις βουτιές της στις φυσικές πισίνες του νησιού, τις Βάθρες. «18 Ιουλίου – Κάθαρσις – Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμη  Το τελικό στάδιο της διεξαγωγής εξετάσεων για τους υποψήφιους Συνοριοφύλακες, κλείδωσε στην Αλεξανδρούπολη

Σε άλλη ανάρτηση, από το Ιερό των Μεγάλων Θεών, η ηθοποιός δημοσίευσε 3 φωτογραφίες με το εξής σχόλιο: «Στο ιερό των Μεγάλων Θεών. Εδώ που τα γεγονότα διαμόρφωσαν την αρχαία μυθολογία και ιστορία. Εδώ ήταν οι μύστες. Εδώ θα έπρεπε να είναι η Νίκη της Σαμοθράκης».