Η «Μις Πέρεγκριν» του Τιμ Μπαρτον

Το τρέιλερ της νέας κινηματογραφικής δημιουργίας του Τιμ Μπάρτον κυκλοφόρησε και πρόκειται για την μεταφορά του βιβλίου του Ράνσομ Ριγκς «Μις Πέρεγκριν».

Δείτε το τρέιλερ

Το βιβλίο αυτό αγαπήθηκε πολύ από την κυκλοφορία του από αναγνώστες young adult και φαντασίας, και η τριλογία βαπτίστηκε από πολλούς ως η νέα αντίστοιχη του Harry Potter.

foto1
Το βιβλίο μας μεταφέρει σε ένα νησί με ένα εγκαταλελειμμένο ορφανοτροφείο και ένα σύνολο από περίεργες φωτογραφίες. Στις ακτές της Ουαλίας και προς το ερημικό νησί αυτό κατευθύνεται ο Jacob μετά από μια οικογενειακή τραγωδία όπου θα ανακαλύψει τα ερειπωμένα απομεινάρια του ορφανοτροφείου.

photo2

Καθώς θα περνά από δωμάτιο σε δωμάτιο θα καταλάβει ότι τα παιδία που ήταν στο ακριτικό ορφανοτροφείο αυτό δεν ήταν απλά περίεργα, αλλά ίσως ακόμα και επικίνδυνα. Ενώ θα προσπαθεί να βρει την θέση του στον διαφορετικό αυτό κόσμο, θα οδηγηθεί σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και περιπέτειας.
Η έκδοση του βιβλίου περιέχει τις φωτογραφίες στις οποίες αναφέρεται το ανάγνωσμα κάνοντάς το πιο ιδιαίτερο και ίσως τρομακτικό σε κάποιες στιγμές.
Η ταινία από την άλλη έχει τον καταλληλότερο θα έλεγε κανείς σκηνοθέτη για να μεταφέρει το κοινό σε έναν ακόμη μαγικό κόσμο. Αναμένουμε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου!!

foto3

Ειρήνη Μαυρομάτη