Μόλις κυκλοφόρησε το διήγημα του Σουφλιώτη Συγγραφέα Μανόλη Παλαβουζη με τίτλο  “Το δέντρο στην άκρη του δάσους” στη συλλογή διηγημάτων  “Το Έπος της Φαντασίας IV”

Η συλλογή διηγημάτων φαντασίας με τίτλο “Το Έπος της Φαντασίας – IV” και θέμα την κατάρα, μόλις κυκλοφόρησε. Μεταξύ των συγγραφέων που συμμετέχουν στη συλλογή, είναι και ο νεαρός Σουφλιώτης, ταλαντούχους συγγραφέας Μανόλης Παλαβούζης με το  διήγημά του, “Το δέντρο στην άκρη του δάσους”. 

Περίληψη οπισθόφυλλου: 

     “Λένε ότι η Λογοτεχνία Φαντασίας στην Ελλάδα είναι καταραμένη. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, παρά τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Όποια κατάρα και αν μας στοιχειώνει, είμαστε αποφασισμένοι να μη μας καταβάλει. Άλλωστε κάθε εμπόδιο, κάθε ατυχία, κάθε μάστιγα λένε πως είναι για καλό.

Διαβάστε ακόμη  Ελένη Τουλουπάκη: Η πραγματικότητα για τη διαφθορά ξεπέρασε τη φαντασία μου

     Τριάντα νέοι, μα και καταξιωμένοι συγγραφείς, μας προσφέρουν τη δική τους οπτική σε ένα θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα από τις απαρχές του κόσμου. 

     Από την κατάρα του Θεού στον όφι, μέχρι την κατάρα του Φαραώ, η απευχή είναι μια έννοια που συναρπάζει και τρομοκρατεί ταυτόχρονα τον άνθρωπο. Σε κάθε παραμύθι, σε κάθε δοξασία, σε κάθε παράδοση, ο λαός φαντάζεται κατάρες που επαληθεύονται ή λύνονται με τη δύναμη των Ηρώων. Απολαύστε αυτό το «καταραμένο βιβλίο με ιστορίες φαντασίας» με δική σας ευθύνη…”

Αναζητήστε το αποκλειστικά, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.iwrite.gr/bookstore/vivlio-fantasias-to-epos-tis-fantasias-iv-ekdoseis-iwrite/?fbclid=IwAR0Un1wyTJdJfeFJ3R15IoUCvUTIOztX_mjOEZ4hv05MfFcj-HPuuAqumqk#tab-description