Νέα δρομολόγια αστικού ΚΤΕΛ σε Απαλό και Δίκελλα

Θα αυξηθούν τους ερχόμενους μήνες τα δρομολόγια που εκτελεί το «Αστικό ΚΤΕΛ» προς τον οικισμό του Απαλού αλλά και των Δικέλλων, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του «Αστικού ΚΤΕΛ» Αλεξανδρούπολης, Αναστάσιου Δημητριάδη.

Ο κ. Δημητριάδης επιβεβαίωσε τα παραπάνω στην υπογραφή της σύμβασης για το νέο μικρό αστικό λεωφορείο που θα πραγματοποιεί δρομολόγια από το νέο πάρκινγκ της πόλης προς το κέντρο.

Τα νέα δρομολόγια

Ειδικότερα, θα ξεκινήσουν νέα δρομολόγια από την Αλεξανδρούπολη προς τον οικισμό (και το ανάποδο). Τα δρομολόγια θα διέρχονται και μέσα από τον οικισμό του Απαλού, τόσο από την πάνω όσο και από την κάτω πλευρά.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Με σπουδαίες διακρίσεις επέστρεψαν από δυο διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής τα παιδιά της Ρομποτεχνολογίας!

Επιπρόσθετα, θα ξεκινήσουν νέα δρομολόγια για την παραλία τω Δικέλλων, ξεκινώντας από το Μοναστήρι και καταλήγοντας στα αρχαία. Αυτά θα ξεκινήσουν 1 Ιουνίου 2019, και θα εκτελούνται διαδρομές ανά 1 ώρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 8:00 μέχρι το βράδυ.