Νέο βιβλίο του Πρωτοσυγκέλλου μας αρχιμ. π. Ειρηναίου Λαφτσή

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεώς μας αρχιμανδρίτου π. Ειρηναίου Λαφτσή με τίτλο «Ποιμαντικό Εγχειρίδιο Ιατρικών Θεμάτων».

Στο βιβλίο περιέχονται ομιλίες που έγιναν κατά καιρούς για θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν τόσο την Ιατρική, όσο και τη Θεολογία· άμβλωση, εξωσωματική γονιμοποίηση και δωρεά οργάνων.

Ακόμα συμπεριλήφθηκαν ζητήματα που συνδέονται με την υγεία και ζητούν προσεκτικές ποιμαντικές προσεγγίσεις, όπως είναι ο πόνος, ο θάνατος και το πένθος.

Επίσης, ομιλίες που δείχνουν πώς ο λόγος των Πατέρων και η ζωή της Εκκλησίας μπορούν να φωτίζουν την Ιατρική και να την καθιστούν όχι απλώς επιστήμη και υπηρεσία, αλλά μια πραγματικά φιλάνθρωπη διακονία.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αποτυπώνονται πνευματικοί προβληματισμοί και σκέψεις ενός χριστιανού που μελετά θέματα σχετικά με την υγεία.

Το βιβλίο μπορείτε να προμηθεύεσθε από τους Ιερούς Ναούς και τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Η τιμή του βιβλίου ειναι 10€ και τα χρήματα θα διατεθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού.