Νικήτας Κακλαμάνης – Οργή με Άδωνι – «Σιωπή, θα σας βγάλω έξω» (βίντεο)

Ο συνήθως ψύχραιμος Νικήτας Κακλαμάνης δεν άντεξε μπροστά στο νέο παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη και τον έβαλε στη θέση του

Το νέο παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την οργή ακόμα και του ψύχραιμου Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος προειδοποίησε τον υπουργό Ανάπτυξης ότι θα τον διώξει από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, όταν ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος μιλούσε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης διαρκώς διέκοπτε την ομιλία. Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε στα όσα έλεγε ο υπουργός Ανάπτυξης σχετικά με τα περί «σκευωρίας» Novartis, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αρχίζει να φωνάζει.

Διαβάστε ακόμη  Tο ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού για τα 100 χρόνια της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης μάγεψε το φιλοθέαμον κοινό της πόλης

Τότε ο προεδρεύων της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε σε αυστηρούς τόνους στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Κύριε Γεωργιάδη σας έδωσε κανείς τον λόγο; Σιωπή! Κύριε Γεωργιάδη αν ξαναπάρετε τον λόγο χωρίς να τον ζητήσετε, θα σας βγάλω έξω».

Πηγή: avgi.gr