Οργή και έντονες αντιδράσεις ξεσήκωσε η αθλιότητα Μπαλάσκα “Αν δεν ήταν βλάκας, σε 4 χρόνια θα ήταν έξω”

Οργισμένες αναρτήσεις για τις «συμβουλές» ώστε να γλιτώσεις μετά από γυναικοκτονία – Ζητείται η αποπομπή Μπαλάσκα

Την άμεση αποπομπή από την αστυνομία, του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα ζητούν οργισμένα οι χρήστες του twitter, μετά τις συμβουλές, όπως λένε οι ίδιοι ότι έδωσε σε επίδοξους γυναικοκτόνους για να γλιτώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο Mega αναφερόμενος στον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν ότι «δείχνει ότι είναι βλάκας». Και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή”, “δε λειτουργούσα εγώ”, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;».

Διαβάστε ακόμη  1ος ο Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2024

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα ότι ο δολοφόνος «είναι νέο παιδί». Ήδη το #μπαλασκας είναι πρώτο στα trends του twitter με τους χρήστες του εν λόγω μέσου κοινωνική δικτύωσης να αναρτούν οργισμένα  μηνύματα.

Μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις κομμάτων και κοινωνίας το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας διέταξε κατεπείγουσα ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις δηλώσεις του συνδικαλιστή των ασυτυνομικών υπαλλήλων  Σταύρου Μπαλάσκα σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για πιθανή λήψη του διοικητικού μέτρου της υπαγωγής του σε καθεστώς διαθεσιμότητας.