Τις τελευταίες ημέρες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης έχει φουντώσει το κύμα εκείνων των ηθικολόγων που κατηγορούν όποιον δεν τηρεί κατά γράμμα τα μέτρα που συνιστά πια η κυβέρνηση. Ποια ήταν όμως η στάση των θεσμικών καταμεσής της υγειονομικής κρίσης ; Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης που μέσα στο πικ της εξάπλωσης του κορονοϊού πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με την πυροσβεστική χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που τότε μάλιστα είχαν επιβληθεί. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μάλιστα το γραφειο τύπου του δήμου στην επιθεώρηση συμμετέχουν πάνω από δέκα άτομα που δεν τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας των 2 μέτρων ενώ ο δημαρχος Αλεξανδρούπολης δεν φοράει μάσκα. Τι νόημα έχει ο Δήμος Αλεξανδρουπολης να κάνει τόσες φιοριτούρες όταν ο πρώτος πολίτης της πόλης δεν συμμορφώνεται στις οδηγίες του κράτους ενώ ζητα από τους πολίτες να το κάνουν.

Διαβάστε ακόμη  Εριστικός Μηταράκης, άφαντος Μέτιος στη σύσκεψη για το ΚΥΤ Φυλακίου

Μάλιστα μέσα στο κρίσιμο διάστημα της καραντίνας και της εξάπλωσης του ιού υπέγραψε πληθώρα συμβάσεων χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέσα προφύλαξης.

Ενώ το ίδιο συνέβη μάλιστα και κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους επικεφαλείς των παρατάξεων όπου ούτε ο ίδιος ούτε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φορούσε μάσκα

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Όπου φαίνεται ότι

Καταμεσής της καραντίνας… πουθενά με μάσκα, πουθενά αποστάσεις, ακόμα και σε κλειστούς χώρους!