ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 18Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11εκατομμύρια ευρώ

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Χίο, επέλεξε τα στοιχήματα «Ακριβές Σκορ», «Ημίχρονο/Τελικό», «Ημίχρονο/Τελικό & Goal» και «Νο Goal & Over 2,5» σε τέσσερις αγώνες από το Κόπα Σουνταμερικάνα, την 1η κατηγορία της Ισλανδίας και τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας, έπαιξε το σύστημα 2-3-4 και κέρδισε 11.145,30 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, στο Markopoulo Park, δύο νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο της 2ηςιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος κέρδισαν από 2.188,31 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr