Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Σερβετά στις Φέρες

Το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη και οι εκδόσεις Ιανός φιλοξενούν στις Φέρες τον Γιάννη Σερβετά για την παρουσίαση του 10ου “Προσωπικού Ημερολογίου Ανεκδοτολόγιου 2016”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Φερών (πλ. Ελευθερίας) στις 7 το απόγευμα. Μαζί με τον Βασίλη Δέλιο υπόσχονται μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου γεμάτη κέφι, γέλιο και απρόοπτα! Η είσοδος είναι ελεύθερη!

«…Ήταν 2007 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο µου Ημερολόγιο. Ήταν καταπράσινο και στο εξώφυλλό του έγραφα: 1687+19% ΦΠΑ = 2007. Το είδα πρόσφατα, συγκινήθηκα και ένα δάκρυ κύλησε…

Και κύλησε όχι γιατί είδα το πρώτο µου Ημερολόγιο αλλά γιατί θυµήθηκα ότι πριν 10 χρόνια είχαµε ΦΠΑ µόνο 19%.

Αυτό που κρατάτε στα χέρια σας και σκέφτεστε αν θα το αγοράσετε ή όχι, είναι το 10ο Ημερολόγιο που γράφω. Πάρτε το, είναι πολύ καλό. Και σας το λέω όχι επειδή είναι δικό µου, αλλά επειδή είναι δικό µας. Γιατί όλοι µαζί το γράφουµε στιγµή την στιγµή, λεπτό το λεπτό. Εγώ ακούω τις ιστορίες σας, τις σηµειώνω και στο τέλος τις βάζω όλες μαζί σε αυτές τις 400 σελίδες μαζί µε δικές µου ιστορίες, µε ανέκδοτα και χαµόγελα από όλο τον κόσµο.

Να ευχαριστήσω θερμά τον «IANO» που τόσα χρόνια στέκεται «παλικάρι» δίπλα µου και μάλιστα σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές. Να ευχαριστήσω εσάς. Όλους σας. Τι θα έκανα χωρίς εσάς. Εσάς που µου επιτρέπετε να είμαι εγώ. Σας οφείλω πάρα πολλά.
Αυτά. Πάµε να ζήσουµε ακόµα µία µαγική χρονιά. Από το 2004 ως σήμερα είχαμε 7 πρωθυπουργούς. Καραµανλή, Παπανδρέου, Παπαδήµα, Πικραµένο, Σαµαρά, Τσίπρα, Θάνου (για πρώτη φορά γυναίκα) και πάλι Τσίπρα, από το Σεπτέμβριο του 2015. Για να δούμε το 2016 πόσοι θα γίνουν;

Το Hµερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας το θεωρώ επετειακό γιατί είναι το 10ο και ζήτησα από ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ ιδιαίτερα να γράψουν γι’ αυτό λίγα λόγια. Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν µε χαρά…»