Πλούσιες δράσεις από την επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης ονομάζει το Μάρτιο ως Μήνα Ισότητας Φύλων και διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις:

 • [checklist]

  • Στις 18 Μαρτίου και στις 21 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί θεματικό σεμινάριο για τις παιδαγωγούς των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης με θέμα «Στερεότυπα φύλων στην εκπαίδευση» από την κα Σάρα Τζανάβαρλη, Ψυχολόγο MSc στο Πολυκοινωνικό, και κα Άννα Τσιακίρη, Δρ. Ψυχολόγο στο ΕΚΥΨΥ, μέλη της Δ.ΕΠ.Ι.Σ.. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης στις 18.00 μ.μ.
  • Στις 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Δημοτικής Ενότητας Φερών εκδήλωση με θέμα την Αντισύλληψη-Νέα Δεδομένα και κεντρικό ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Τσικούρα, Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας & Διευθυντή Οικογενειακού Προγραμματισμού Δ.Π.Θ.
  • Στις 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης ομιλία από τον κ. Νικόλαο Νικολέττο, Αναπληρωτή Καθηγητή Φυσιολογίας Δ.Π.Θ., με τίτλο “Η επίδραση της ηλικίας στην αναπαραγωγή”.
  • Στις 23 Μαρτίου 2016 μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό στους γονείς νηπίων των παιδικών σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την πρόληψη της θαλασσαιμίας (Μεσογειακή αναιμία).
  • Στις 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Άνθειας Δημοτικής Κοινότητας Τραϊανούπολης εκδήλωση με θέμα Παθήσεις Ουροποιητικού και ομιλητή τον κ. Βασίλη Ζαρκάδη, Ουρολόγο.
  • Στις 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο στη Μαΐστρο εκδήλωση με θέμα την Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου και ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Τσικούρα, Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας & Διευθυντή Οικογενειακού Προγραμματισμού Δ.Π.Θ.
  • Στις 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης ομιλία από τον κ. Σάββα Δευτεραίο, Επίκουρο Καθηγητή Ακτινολογίας Δ.Π.Θ. και Διευθυντή του Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Π.Γ.Ν.Ε. με τίτλο “Η αναγκαιότητα του διαγνωστικού υπερηχοτομογραφήματος στην πρόληψη”.

  [/checklist]

Newsroom Alexpoli.gr / Ανδρέας Χονδρός
Διαβάστε ακόμη  Απασφάλισε κατά Βελόπουλου και Παπαδάκη ο Εβρίτης Μ. Κίρκος