Πόλη και Πολίτες: ΓΎΡΩ ΓΎΡΩ ΟΛΟΙ…

Με δεικτικό τρόπο σχολίασε η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Πόλη και Πολίτες την απουσία λήψης απόφασης για την λειτουργία των beach bar, καθώς το θέμα αν και έπρεπε να συζητηθεί ως έκτακτο, ένεκα της θερινής περιόδου που διανύουμε, δεν τέθηκε ποτέ προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

Δείτε πως σχολιάζει η δημοτική παράταξη Πόλη και Πολίτες την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την λήψη απόφασης:

«Η βλακεία φέρνει θράσος και η εξυπνάδα φέρνει αδράνεια!

Δείτε πως, με περίσσιο θράσος, λειτουργεί η διοικούσα της παρακμής του τόπου!

Πριν του Αγίου Πνεύματος, υπήρξε ένα διαδικαστικό θέμα το οποίο έπρεπε να ψηφιστεί ως έκτακτο στο συμβούλιο, ώστε να λειτουργήσουν τα μπιτς μπαρς στις παραλίες.

Κι όμως ο πιο ανεπαρκής πρόεδρος που πέρασε ποτέ (μεταγραφή κι αυτός στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη), ΞΕΧΑΣΕ να το φέρει προς συζήτηση!!!

Και επειδή άρχισαν τα δικαιολογημένα παράπονα από τους επαγγελματίες, στάλθηκε mail από την αρμόδια υπηρεσία (!!) που είναι στην δικαιοδοσία της κ. Ιντζεπελίδου (εξπέρ του είδους και του κουτσομπολιού), το οποίο ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους πως το θέμα δεν πέρασε στο συμβούλιο διότι δεν το ψήφισε η αντιπολίτευση!!!

Προσπάθησαν να σκεπάσουν την ανικανότητα και την μετριότητά τους ρίχνοντας και πάλι τις ευθύνες σε όλους εμάς!

Η γνωστή και αγαπημένη τους τακτική, ώστε να μας πείσουν πως είναι πάντα τα θύματα!

Η ιστορία έχει και συνέχεια όμως! Το μέιλ έφυγε από υπάλληλο η οποία ήταν το 2019 στην ομάδα του Μεγάλο Απόντα και ήρθε με κινητικότητα στην υπηρεσία!

Φήμες λένε πως στις εισηγήσεις που φέρνει η συγκεκριμένη στο συμβούλιο, υπάρχουν αμέτρητα λάθη, σκόπιμα πολλές φορές, ώστε να κάνει πλάτες? στο Μεγάλο Απόντα.

Τελευταίο κρούσμα η ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση δημόσιου χώρου σε μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, που ψηφίστηκε βάσει λάθους σχετικής νομοθεσίας, δια περιφοράς μάλιστα για να μην τους ξεσκεπάσουμε!

Η παραχώρηση έπρεπε να είναι επί πληρωμή, αφού θα υπάρχει εμπορική δραστηριότητα!!

Φήμες λένε “ισχύει;” πως η εκπρόσωπος της επιχείρησης θα είναι “μαζί” με τον Μεγάλο Απόντα τον προσεχή Οκτώβρη. Ήταν από τις πρώτες μάλιστα, που έβγαλε διάγγελμα στα social εναντίον μας για την επένδυση των λαβρακίων!

Άξια!»

Διαβάστε ακόμη  Ετοιμάζεται χρυσωρυχείο στη Βουλγαρία, στο ύψος του Διδυμοτείχου